((i)) Indymedia :: Athens  [μη ασφαλής σύνδεση (πληροφορίες εδώ)]  
ειδήσεις | θέματα | δημοσιεύστε | κοινότητα | πληροφορίες | επικοινωνία | υποστήριξη | βοήθεια | rss    

(beta)themes: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

[Athens independent media centre]
Ελληνικά | English

[Patras independent media centre]
.: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ :.

επιλέξτε μέσο



Μετάβαση στο άρθρο με αριθμό

Προσπελάστε το αρχείο του IMC-Athens ομαδοποιημένο κατά θεματικές ενότητες


Προσπελάστε τα άρθρα και τις συλλογές πολυμέσων του παλιού IMC-Athens 2005-2006

άρθρα - συλλογές πολυμέσων
.: ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ :.
κοινότητα συμμετέχετε ενεργά στην αντιπληροφόριση

IRC
Άμεση συνεννόηση για τρέχοντα νέα

δημοσιεύστε
ανεβάστε ήχους, βίντεο, εικόνες ή κείμενα, κατευθείαν από τον browser σας

ειδήσεις
μέχρι στιγμής κάλυψη διαδηλώσεων και θεμάτων

επικοινωνία

.: TORRENTS :.
Διαμοιρασμός οπτικοακουστικού και έντυπου υλικού
.: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ :.
98 FM
1431AM
radio revolt
radio katalipsi
.: ΑΛΛΑ IMC's :.
εμφάνιση-κρύψιμο λίστας IMC
συνεισφέρετε νέο άρθρο | στείλτε το άρθρο με e-mail

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες | ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
1070938
Εταιρεία πουλάει βίλες στα καμμένα!
από Λύκοι Της Πάρνηθας 3:51μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009
(Τροποποιήθηκε 1:49πμ, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009)
θεματικές: Καταστροφή δασών

(προς Σ.Ο.: το θέμα ανέβηκε στα τοπικά νέα για να το δει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος, αφήστε το για κάποιες ώρες και μετά αν θέλετε μετακινήστε το όπου είναι καλύτερα)

Οι εμπρηστές έχουν όνομα και επώνυμο και δεν ντρέπονται να διαφημίζονται στο διαδίκτυο.

Αν πάτε στο site agorapolisia.gr θα δείτε ότι πουλάνε κανονικά βίλες μέσα σε δασικές εκτάσεις, σε σημεία που έχουν ήδη καεί. Για του λόγου το αληθές ανεβάζουμε κάποιες φωτογραφίες που επιδεικνύουν με θράσσος αυτοί οι αλήτες στους υποψήφιους αγοραστές.


Τα δημόσια δημοσιευμένα στοιχεία της ιστοσελίδας καθώς και των υποδομών της έχουν ως εξής-

Domain Name:agorapolisia.gr
Domain Handle:d7dd9ca31dcb6471ab389e07cada7a7df-gr
Protocol Number:1375752

Creation Date:23-3-2009
Expiration Date:22-3-2011
Updated Date:14-4-2009

Registrar:ISOL INTERNET SOLUTIONS ΕΠΕ
Registrar Referral URL:http://www.isol.gr
Registrar Referral Email:domains@isol.gr

Whois Server:
Bundle Name:agorapolisia.gr
Name Server:ns3.igrouphost.com
Name Server:ns4.igrouphost.com

IP: 74.53.64.90 Neighborhood
Host: 5a.40.354a.static.theplanet.com OK
Country: United States  

Related IP adresses
70.87.6.117 A theplanet.com OK
70.87.6.99 MX mx01.theplanet.com OK
209.85.97.106 MX mx02.theplanet.com OK
207.218.247.135 NS ns1.theplanet.com OK
207.218.223.162 NS ns2.theplanet.com OK

OrgName: ThePlanet.com Internet Services, Inc.
OrgID: TPCM
Address: 315 Capitol
Address: Suite 205
City: Houston
StateProv: TX
PostalCode: 77002
Country: US

NetRange: 74.52.0.0 - 74.55.255.255
CIDR: 74.52.0.0/14
OriginAS: AS13749,  AS21844,  AS30315,  AS36420
NetName: NETBLK-THEPLANET-BLK-14
NetHandle: NET-74-52-0-0-1
Parent: NET-74-0-0-0-0
NetType: Direct Allocation
NameServer: NS1.THEPLANET.COM
NameServer: NS2.THEPLANET.COM
Comment:   
RegDate: 2006-02-17
Updated: 2009-02-24
 
RAbuseHandle: ABUSE271-ARIN
RAbuseName: The Planet Abuse
RAbusePhone: +1-281-714-3560
RAbuseEmail: abuse@theplanet.com
 
RNOCHandle: THEPL-ARIN
RNOCName: The Planet NOC
RNOCPhone: +1-281-714-3555
RNOCEmail: noc@theplanet.com
 
RTechHandle: TECHN33-ARIN
RTechName: Technical Support
RTechPhone:  +1-214-782-7800
RTechEmail: admins@theplanet.com
 
OrgAbuseHandle: ABUSE271-ARIN
OrgAbuseName: The Planet Abuse
OrgAbusePhone: +1-281-714-3560
OrgAbuseEmail: abuse@theplanet.com
 
OrgNOCHandle: THEPL-ARIN
OrgNOCName: The Planet NOC
OrgNOCPhone: +1-281-714-3555
OrgNOCEmail:  noc@theplanet.com
 
OrgTechHandle: TECHN33-ARIN
OrgTechName:  Technical Support
OrgTechPhone:  +1-214-782-7800
OrgTechEmail:  admins@theplanet.com

Whois record :

Registrant:
The Planet Internet Services, Inc.
1333 Stemmons Freeway
Suite #110
Dallas, TX 75027
US
 
Domain name: THEPLANET.COM

Administrative Contact:
Planet, The  support@theplanet.com
1333 Stemmons Freeway
Suite #110
Dallas, TX 75027
US
214-782-7800 Fax: 214-782-7801
 
Technical Contact:
Planet, The  support@theplanet.com
1333 Stemmons Freeway
Suite #110
Dallas, TX 75027
US
214-782-7800 Fax: 214-782-7801
 
Registrar of Record: The Planet Internet Services, Inc.
Record last updated on 03-Jan-2008.
Record expires on 11-Mar-2017.
Record created on 11-Mar-1999.
 
Domain servers in listed order:
NS2.THEPLANET.COM   207.218.223.162
NS1.THEPLANET.COM   207.218.247.135
 
Domain status:
clientDeleteProhibited
clientTransferProhibited
clientUpdateProhibited

Η εταιρεία αυτή που πουλάει τις βίλες στα καμμένα χρησιμοποιεί μια υπηρεσία που αποκρύπτει τα πραγματικά στοιχεία του/των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας. Αυτό απαγορεύεται στις εταιρείες από το Ελληνικό, το Ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο, δηλαδή μια εταιρεία Α.Ε., Ε.Π.Ε. και οποιουδήποτε άλλου τύπου δεν έχει δικαίωμα να αποκρύπτει τα στοιχεία της ιστοσελίδας της (whois). Είναι αυτονόητο γιατί οι αλήτες κρύβουν τα στοιχεία τους, απλώς εξηγούμε την κατάσταση για όσους θεωρήσουν ότι είναι όλα νομότυπα. Για να κρύβει μια εταιρεία κερδοσκοπική το whois της σημαίνει ότι είναι εταιρεία βιτρίνα. Αλλιώς έχει πραγματική έδρα, γραφεία, εκπρόσωπο, υπεύθυνο κ.τ.λ.

 
Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
1070939
Attachment
από Λύκοι Της Πάρνηθας 3:51μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009


 
1070940
Attachment
από Λύκοι Της Πάρνηθας 3:51μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009


 
1070941
Attachment
από Λύκοι Της Πάρνηθας 3:51μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009


 
1070942
Attachment
από Λύκοι Της Πάρνηθας 3:51μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009


 
1070943
Attachment
από Λύκοι Της Πάρνηθας 3:51μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009


 
1070944
Attachment
από Λύκοι Της Πάρνηθας 3:51μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009


 
1070945
Attachment
από Λύκοι Της Πάρνηθας 3:51μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009


 
1070958
na kapoia xrisima stoixeia meta apo ligo psaksimo
από || 4:39μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009
Στο παραπανω σαιτ αναφερει κατω κατω επισκεφτειτε τα σαιτ ΜΑΣ :
Visit our sites :

με λιγο whoising ανακαλυπτει κανεις τα παρακατω:

Whois Record

Registration Service Provided By: ISOL Internet Solutions Ltd.
Contact: 
Visit: www.isol.gr
        
Domain name: gamoi.com

Registrant Contact:
   Touristorama.com
   Karydas - Kapellas O.E. ()
   
   Fax: 
   Lekka 23-25
   Athens,  10562
   GR

Administrative Contact:
   Touristorama.com
   Karydas - Kapellas O.E. ()
   +30.+30.2103252263
   Fax: +30.+.2103252111
   Lekka 23-25
   Athens,  10562
   GR

Technical Contact:
   Touristorama.com
   Karydas - Kapellas O.E. ()
   +30.+30.2103252263
   Fax: +30.+.2103252111
   Lekka 23-25
   Athens,  10562
   GR

Status: Locked

Name Servers:
   ns1.igrouphost.com
   ns2.igrouphost.com
   
Creation date: 19 Nov 2004 12:37:39
Expiration date: 19 Nov 2009 12:37:00

 

 
1070981
καλά όλα αυτά ρε παιδιά
από ψάχτης 7:20μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009
αλλά αυτά για τα στοιχεία του whois είναι φούμαρα. Παλιότερα έδινες τα στοιχεία σου αναλυτικά, πλέον τα στοιχεία που εμφανίζονται είναι τα στοιχεία του παρόχου domain και αυτό είναι νόμιμο. Εξού και στα άλλα site που ψάξατε βγάζει τα στοιχεία και σε αυτό που κατοχηρώθηκε πιο πρόσφατα βγάζει της εταιρίας που έκανε register το domain. Αυτό έγινε για λόγους προστασίας απορρήτου, ανωνυμίας κλπ κλπ που όλοι ζητάμε να διατηρηθεί στο internet.

 
1070992
Μπράβο στους συντρόφους
από (Α) 7:54μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009
Σιγά που θα λυπηθούμε τα λαμόγια που πουλάνε οικόπεδα-βίλες στα καμμένα. Αλλού να πας να τα πεις αυτά τα σάπια και τα κουτοπόνηρα, σε κανένα φόρουμ νεολαίας κόμματος.

Οι εταιρείες αλλοιώνουν το whois τους μόνο όταν έχουν να κρύψουν κάτι, αλλιώς εμφανίζεται κανονικά η έδρα τους, ο υπεύθυνος της σελίδας και τα λοιπά.

Τα περί ανωνυμίας δεν ισχύουν για Α.Ε. εταιρείες που πουλάνε πρώην δάση - νυν βιλάρες εκατομμυρίων "με απεριόριστη θέα".

Υπόψην ότι αυτό το κάθαρμα που έχει τη συγκεκριμένη εταιρεία κάνει το χειμώνα και εκπομπή πωλήσεων ακινήτων στο Extra Channel.

Από τη στιγμή που έχει το θράσσος να δημοσιεύει στο internet φωτογραφίες πολυτελών κατοικιών ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ είναι προφανές το πόσο μεγάλες πλάτες έχει.
 
1071012
Τα λαμόγια
από ετοιμάζονται 9:23μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009
να το κάνουν πόλη εκεί πάνω

 
1071028
Δύο παρατηρήσεις
από για Cuba.gr & Ε.Ο.Τ 10:26μμ, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

1) Το touristorama.gr έχει διαφήμιση και link o E.Ο.Τ , άρα το ελληνικό κράτος είναι σπόνσορας - χρηματοδότης του.

2) Οι προσφορές του αφορούν κυρίως Ελλάδα , Νοτιοανατοκική Ασία και ΚΟΥΒΑ για την οποία έχει και ξεχωριστή σελίδα ! Ανάμεσα στ' άλλα στην διαφήμιση στο cuba.gr λέει "επισκεφθείτε την χώρα της επανάστασης" ή κάπως έτσι ......

Το ερώτημα που προκύπτει , είναι τίνος κομματόσκυλα είναι αυτοί οι τύποι , που προτείνουν και επαναστατικό τουρισμό ???? 


 
1071348
ο γενικος διευθυντης λεγεται Φωτης Καρυδας
από @ 8:31μμ, Τρίτη 25 Αυγούστου 2009


Image scaled down

και φαίνεται πως έχει ιδιαιτερως καλες σχεσεις με το κρατος.

 
1071349
Attachment
από @ 8:31μμ, Τρίτη 25 Αυγούστου 2009


 
1071350
Attachment
από @ 8:31μμ, Τρίτη 25 Αυγούστου 2009


 
1071351
Attachment
από @ 8:31μμ, Τρίτη 25 Αυγούστου 2009


 
1071454
Για όποιον θέλει να το βρει σε χάρτη-
από GPS 1:49πμ, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009
Οι συντεταγμένες της έδρας της εταιρείας είναι: 37°58'37.85"N  23°43'53.87"E

 
Κορυφή της σελίδας