Δημοσίευση άρθρου


Ο τίτλος με τον οποίο θα εμφανίζεται το άρθρο και όνομα δημοσιευτή. Μην ξεχνάτε στα Τοπικά Νέα να προσδιορίζετε την περιοχή για ευκολότερη κατανόηση. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τους μονολεκτικούς τίτλους

Οδηγίες Δημοσίευσης

Για την εύρυθμη λειτουργία του μέσου, σας παραθέτουμε κάποιες οδηγίες δημοσίευσης.

Στην κατηγορία "Τοπικά Νέα", δημοσιεύονται δράσεις και γεγονότα που είτε συμβαίνουν τώρα, είτε περιγράφουν, ως ενημέρωση, δράσεις και γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί. Ακόμη, στην κατηγορία αυτή αναρτώνται δημοσιεύσεις που αφορούν τον λόγο των πολιτικών κρατουμένων, δημοσιεύσεις για τις φυλακές και τους έγκλειστους και "αναλήψεις ευθύνης". Τέλος, στα "Τοπικά Νέα" αναρτώνται μόνο σχόλια που προσθέτουν πληροφορίες στη δημοσίευση. Σχόλια πολιτικού σχολιασμού των δράσεων ή γεγονότων, δεν θα δημοσιεύονται.

Στην κατηγορία "Ανακοινώσεις", δημοσιεύονται πολιτικά υπογεγραμμένα κείμενα και ανακοινώσεις. Τα κείμενα αυτά μπορεί να αφορούν δράσεις ή/και γεγονότα που εχουν δημοσιευτεί στα τοπικά νεα. Επίσης, στην συγκεκριμένη κατηγορία δημοσιεύονται καλέσματα για δράσεις, πολιτικές εκδηλωσεις και συνελεύσεις. Οι δημοσιεύσεις που αναφέρονται σε κινηματικά πάρτυ και μπαρ, αναρτώνται στην κατηγορία "Ανακοινώσεις", μόνο όταν συνοδεύονται από πολιτική δραστηριότητα (μικροφωνικη, βιβλιοπαρουσίαση, κλπ). Σε άλλη περίπτωση αναρτώνται αποκλειστικά στο "Ημερολόγιο". Τέλος, στην παρούσα κατηγορία είναι εφικτός μόνο ο σχολιασμός που προσθέτει πληροφορίες.

Δημοσιεύσεις μιας γραμμής, δηλαδή κείμενα με λιγότερες από 20 λέξεις, δημοσιεύσεις που περιέχουν μόνο υπερσυνδέσεις (links), καθώς και δημοσιεύσεις με μονολεκτικούς τίτλους δεν θα δημοσιεύονται. Η οδηγία αυτή εχει να κάνει με την προσπάθεια ορθότερης αντιπληροφόρησης, καθώς και αποφυγής λογικών "social media ενημερώσης".

Τίτλοι και κείμενα με συνεχόμενα κεφαλαία γράμματα, παρακαλούμε πολύ να αποφεύγονται.

Για λόγους ασφαλείας, υπερσυνδέσεις (links) που οδηγούν στο Facebook θα απενεργοποιούνται.

Τα μεγάλα "κενά" στα κείμενα μεταξύ των παραγράφων, στην αρχή και ειδικότερα στο τέλος, δεν χρειάζονται. Κανένα "κενό" ανάμεσα στις παραγράφους καθώς επίσης στην αρχή και στο τέλος. Ένα κενό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τέλος πριν την υπογραφή.

H περίληψη του άρθρου όπως θα εμφανίζεται στην αναζήτηση και στο αρχείο. Συνεισφέρετε στην καλύτερη αρχειοθέτηση του μέσου με μια σύντομη και περιεκτική περίληψη, διαφορετικά αφήστε αυτό το πεδίο κενό

Διαβάστε εδώ την πολιτική δημοσίευσης του Athens Indymedia

Παρακαλούμε μην αφήνετε καμία έξτρα κενή γραμμή ανάμεσα στις παραγράφους, επίσης ούτε κενή γραμμή χρησιμοποιώντας ειδικούς χαρακτήρες, για παράδειγμα: παύλες (-). Το site δημιουργεί αυτομάτως τις απαραίτητες κενές γραμμές, επομένως να μην γίνεται χρήση περισσοτέρων της μιας κενής γραμμής (1 Enter). Συμβουλευτείτε την προεπισκόπηση και βεβαιωθείτε οτι η κάθε παράγραφος χωρίζεται ακριβώς με μια γραμμή. Διπλή γραμμή μπορεί μόνο να προστεθεί για να χωρίσει την επικεφαλίδα από το κείμενο, το πρόταγμα απο το κείμενο ή (και) την υπογραφή. Αναρτήσεις που παραβιάζουν την παραπάνω οδηγία δεν θα δημοσιεύονται.

Νέο! Επιλέξτε την γλώσσα δημοσίευσης. Για περιπτώσεις πολλαπλών γλώσεων επιλέξτε την αρχική. Συνιστούμε μια γλώσσα σε κάθε δημοσίευση για ευκολότερη αναζήτηση των ξενόγλωσσον κειμένων.

Please choose the language of the publication.

Χρησιμοποιήστε tags για ευκολότερη αναζήτηση. Αν πρόκειται για κάποια τοπική είδηση γράψτε και το όνομα της περιοχής. Τα tags διαχωρίζονται με κόμμα (,)

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του άρθρου


Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες δημοσίευσης

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License