Αρχείο: 23/06/2017

22 Ιούν

από Ραδιουργία FM

Το νέο δελτίο αντιπληροφόρησης της Ραδιουργίας FM


από @Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου


από @σακ-κγ

Αυτή την Πέμπτη (22 Ιούνη) πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου, με σκοπό την επικοινωνία στις γειτονιές μας της κεντρικής πορείας και συνολικά της υπόθεσης.


από @συνέλευση για την υπεράσπιση του Στεκιού Πολιτιστικών Ομάδων (Ρέθυμνο)

Καλούμε σε κινητοποίηση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα, 26.06.17 και ώρα 09:00, κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της πόλης για τη διεκδίκηση ύπαρξης και την προάσπιση της λειτουργίας του Στεκιού με κινηματικούς όρους, όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί και τεθεί στα 7 χρόνια δράσης του.


από @ μελος της FAU

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις στην Ελλάδα από την Φρανκφούρτη. Σήμερα 23.Ιουνίου, μαζευτήκαμε με 50 άτομα στις 11 πμ μπροστά στο ελληνικό προξενείο της Φρανκφούρτης για μια εκδήλωση αλληλεγγύης με τις προσφυγικές καταλήψεις στην Αθήνα, αλλά επίσης με όλες τις καταλήψεις που απειλούνται με εγκένωση στην Ελλάδα. Αναρτήσαμε τρια πανό, μοιράσαμε κείμενα σε περαστικούς, ενημερώσαμε Ελληνες και Γερμανούς πολίτες που περιμένανε στο προξενείο, κολήσαμε χαρτιά με συνθήματα στους τοιχους του προξενείου και διαβάσαμε κείμενα για την κατάσταση των καταλήψεων στην Ελλάδα. Δυο άτομα μπίκανε στο προξεμείο και παραδώσανε το κείμεο που ακολουθεί στην πρόξενο με την απαίτηση να το στείλει στην ελληνική κυβέρνηση. Κατι που έγινε. Μετά από μια, μιάμιση ώρα τελείωσαμε την επέμβασή μας. Μια παρόμοια εκδήλωση έγινε και στο Βερολίνο.


από @ραδιο ψαλιδι

Σε 5 λεπτά ξεκινάει συζήτηση παρουσίαση της σημερινής εκδήλωσης με τίτλο "Τουριστικοποίηση ενάντια στην κοινωνία" που θα γίνει στην Rosa Nera. συντονιστείτε στο psalidi.espivblogs.net
από @οδοκαθαριστής

Tό μετέωρο βήμα τού οδοκαθαριστή σταματά στήν αρχή ενός δρόμου πού ξεκινά μιά χώρα μιά κοινωνία καί μιά ανθρωπότητα πού δέν θά τόν "χρειάζονται" πιά γιατί απλά δέν θά παράγουν πιά σκουπίδια.


από Los Solidarios


από @ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/6 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΚΗ -ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ (187Α) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ -ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ -Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥαπό @Κάποιος

Στις μουσουλμάνες


από Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)


από Α.Σ.ΦΜΣ / Α.Σ.Π.


Ιούνιος 23, 2017

από @RosaDeFoc


από @RosaDeFoc


από @συνελευση αλληλεγγυης στο τασο θεοφιλου

καλεσμα για πορεια αλληλεγγυης στο θεοφιλου σαββατο 24/6


από @


από Αλληλεγγύη

14.989 οι μέχρι τώρα υπογραφές για την απελευθερωση της Ηριάνας./ (ΣΟ Βάλε το κάπου να φαίνεται) Ας ξεπεράσουμε τις 20,000.και ακόμη περισσότερες Συνεχίζεται η προσπάθεια συλλογής υπογραφων . Η αδικία στο πρόσωπο της Ηριάννας είναι αδικία εναντίων όλων μας και μας αφορά όλους/ες μας. Και αν δεν υπογράψεις, τουλάχιστον κάνε μια κοινοποίηση.από ΚΟΝΤΡΑ


από Αναρχικοι -ες

ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ 23/6/2017 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΒΑΛΑΣ!


από Θερσίτης, χώρος ραδιουργίας & ανατροπής

...


από ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ


από ΑΣΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΗΡΙΑΝΝΑ Β. Λ. ΚΑΙ Τ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-6-2017 / 19:30 / ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ


από @@

Ενημέρωση για τον αγώνα των κρατουμένωναπό @abc


από Los Solidarios

από Αλληλέγγυοι Λειτουργοί Υγείας (ΆΛΥ)

Με αφορμή την «ανώνυμη» καταγγελία για κίνδυνο της δημόσιας υγείας, ύστερα από ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ σχετικά με την κατάληψη - Φιλοξενίας Προσφύγων στο 5ο Λύκειο Αθηνών.


από @Μπάξης Μπάνης

Διάβασα πρόσφατα το βιβλίο "Η πρώτη σπορά Σοσιαλιστικές και αναρχικές ομάδες στην Ελλάδα 1877-1907" και μιας και υπάρχουν και θολά σημεία για διάφορες ομάδες του παρελθόντος αναρωτιέμαι αν όντως κάνουμε σωστά την καταγραφή των αγώνων μας και στο πιο πρόσφατο παρελθόν.


από @neyzanαπό αναρχική ομάδα μπαρούτι


από Σύντροφοι από τη Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική & Ταξική Χειραφέτησηαπό ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ!!


Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License