Αναδημοσιεύσεις


από @

Μάιος 27, 2017

ενδιαφέρων ως προς την τρίτη πιθανότητα - εκδοχή

Θεματικές:  Αδιευκρίνιστο, 


Οι σκλάβες του σεξ

Θεματικές:  Αδιευκρίνιστο, 


Στο «Αττικό Νοσοκομείο» με εγκαύματα νοσηλεύονται τρεις εργαζόμενοι που διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ, μετά από ανάφλεξη σε φιάλες υγραερίου που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 3 μ.μ. της Πέμπτης 25 Μάη, στην εταιρεία υγραερίου «TOP GAS» στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή Νεόκτιστα.


Σήμερα Είναι μία Καλή Μέρα για να Μην Παραγγείλεις Ντελίβερι

Θεματικές:  Εργατικά, https://fylosykis.gr/2016/02/οι-βιαστές-δεν-είναι-ράτσα-ειδική-είνα/


https://fylosykis.gr/2017/05/η-δάφνη-η-ξάνθη-και-η-υποκρισία/


Εδώ και καιρό, στο συνοικισμό Γκορυτσά του Ασπρόπυργου, ομάδες νεοναζί που δρουν ως τάγμα εφόδου, οργανώνουν επιδρομές ενάντια σε μετανάστες που εργάζονται στα χωράφια της περιοχής, ακόμα και με τη μορφή νυχτερινών επιδρομών στα σπίτια τους. Δρουν υπό την πλήρη προστασία της τοπικής αστυνομίας, η οποία, σε περιπτώσεις που μετανάστες προσέφυγαν για να καταγγείλουν την κακοποίησή τους, υποδεικνύοντας μάλιστα κάποιους από τους δράστες, συνέλαβε μετανάστες επειδή δεν είχαν χαρτιά. Ακόμα και εμφανώς κακοποιημένους από τους νεοναζί μετανάστες.


από @

Μάιος 22, 2017

Στρίβειν διά της ΕΔΕ! www.efsyn.gr/arthro/strivein-dia-tis-ede


Ιδού οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρείες που «σέρβιραν» άλογο και μουλάρι – Όλα τα ονόματα από τον ΕΦΕΤ

Θεματικές:  Τροφή, 


από Γενικη Απεργια Διαρκειας τωρα

Μάιος 20, 2017
Επίθεση στα γραφεία των φασιστών στο Μαρούσι

Επίθεση στα γραφεία των φασιστών στο Μαρούσι


Χανιά | Επίθεση με μπογιές σε ξενοδοχείο στο Παλιό Λιμάνι

Θεματικές:  Αδιευκρίνιστο, 
"...πώς έγινε και του δώσατε τόσες άδειες χωρίς ούτε μια, τουλάχιστον, δήλωση αποκήρυξης..."


από @

Μάιος 16, 2017

https://avantgarde2009.wordpress.com/2017/05/14/once-upon-a-time-in-mexico/

Θεματικές:  Αμερική, 


Την προηγούμενη εβδομάδα το Πουέρτο Ρίκο έγινε και επίσημα η χειρότερη περίπτωση πτώχευσης στην ιστορία της αμερικανικής αγοράς κρατικών ομολόγων. Στις 3 Μαΐου, μια επιτροπή οικονομικής εποπτείας, η οποία επιβλήθηκε από την Ουάσιγκτον στην κυβέρνηση του νησιού λιγότερο από έναν χρόνο πριν, ανακοίνωσε ξαφνικά ότι η οικονομική κρίση του Πουέρτο Ρίκο «έφθασε σε οριακό σημείο». Η επιτροπή ζήτησε τον άμεσο διορισμό ενός ομοσπονδιακού δικαστή για να αποφασίσει πώς θα αντιμετωπιστεί το τρομερό χρέος ύψους 123 δισεκατομμυρίων δολαρίων που οφείλει η κυβέρνηση της Κοινοπολιτείας και οι δημόσιες επιχειρήσεις της τόσο στους ομολογιούχους όσο και στα δημόσια συνταξιοδοτικά συστήματα των εργαζομένων.


Οι ΗΠΑ καταγγέλλουν ότι η Δαμασκός χρησιμοποίησε «κρεματόριο»


Με τις αγορεύσεις της εισαγγελέως Καλουτά Άννας και των συνηγόρων πολιτικής αγωγής συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του αναρχικού κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου. Όπως αναμενόταν, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του διωκόμενου για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αναπαράγοντας στην ουσία του το παραπεμπτικό βούλευμα με την προσθήκη πληθώρας λογικών ακροβασιών σε ό,τι αφορά την υποτιθέμενη εμπλοκή του στη Σ.Π.Φ.


Δύο ολόκληρα χρόνια μετά το εργατικό δυστύχημα, ένα πέπλο σιωπής εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη που σκότωσε τους τέσσερις εργαζομένους και τραυμάτισε ακόμη δύο, αφού η ανακριτική διαδικασία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας εξακολουθεί να βρίσκεται σε… εξέλιξη.


Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License