ΑνακοινώσειςΤο κράτος μέσω της αστικής δικαιοσύνης υπερβαίνοντας ακόμα και τους ίδιους του τους νόμους διώκει και φυλακίζει αγωνιστές με σκοπό να διαιωνίσει την κυριαρχία του. Απέναντι σε αυτές τις πρακτικές ως αναρχικοί/ές δεν αναγνωρίζουμε το δίπολο ενοχής- αθωότητας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε αξιοπρεπή αγωνιζόμενο άνθρωπο και τέτοιου είδους σκευωρίες θα καταρριφθούν στην πράξη.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ- ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ


από Anarchist collective ”Circle of Fire“- Member of the Anarchist Political Organization - Greece

Ιούλιος 22, 2017

Δεν βρέθηκε περίληψη

Θεματικές:  Ισπανία 1936-1939, 


από Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας.

Ιούλιος 22, 2017

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ


Από τις 13 Ιουλίου το αδερφό μας ραδιόφωνο Ké Huelga Radio από την Πόλη του Μεξικού έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης για τη διακοπή λειτουργίας του σταθμού Ράδιο Ψαλίδι στο Ρέθυμνο. Παρακάτω δημοσιεύεται η μετάφραση


από Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης Υπόστεγο

Ιούλιος 22, 2017
Mojito Bar οικονομικής ενίσχυσης στο Υπόστεγο

Δεν βρέθηκε περίληψη


Κείμενο που μοιράζεται σε χώρους δουλειάς και γειτονιές για την καταστροφή του βουνού Βέρμιου από την βιομηχανική εγκατάσταση αιολικού πάρκου εκατοντάδων ανεμογεννητριών.
από @Δομή Αυτοάμυνας Καταλήψεων και μεταναστευτικών Εγχειρημάτων

Ιούλιος 21, 2017
Αυτοπαρουσίαση της Δομής Αυτοάμυνας των Καταλήψεων και των μεταναστευτικών εγχειρημάτων

Ευρύτερα και στην βάση της προοπτικής, η αυτοάμυνα των εδαφών μας θέτει τα θεμέλια σταθερότητας και περιφρούρησης ώστε να καταστεί εφικτή η ελευθεριακή αλλαγή των κατεστημένων σχέσεων και η δημιουργία νέων μορφών ζωής. Προσδοκούμε στην πρακτική ενδυνάμωση της πιο πάνω αντίληψης εντός του κινήματος, μέσω του αλληλέγγυου αγώνα. Προσδοκούμε στην συγκρότηση ενός αγωνιστικού συλλογικού φαντασιακού πέρα από την ευκαιριακή σύμπραξη απέναντι στις επιμέρους ενέργειες της κρατικής και φασιστικής επίθεσης.


από Συντονισμός Συλλογικοτήτων και Ατόμων Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης

Ιούλιος 21, 2017
[Πέτρου Ράλλη] Συγκέντρωση σήμερα στις 19:00

περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την υπόθεση και τις δράσεις του συντονισμού στο ssaekk.espivblogs.netαπό Συνέλευση κατοίκων Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου

Ιούλιος 21, 2017
Cocktail bar οικονομικής ενισχυσης

Cocktail bar οικονομικής ενίσχυσης


Η ιστορία της ΗριάνναςΒ.Λ. δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά. Δεν επιτρέπεται να περάσει στα ψιλά. Οφείλουμε να την κρατάμε ζωντανή κι επίκαιρη, οφείλουμε να την θυμίζουμε, οφείλουμε να «ενοχλούμε» όσους την ξεχνούν.


από Συνέλευση κατηγορουμένων της 3ης Αντιφασιστικής Μοτοπορείας

Ιούλιος 20, 2017
Αθήνα -  δίκη της 3ης Αντιφασιστικής Μοτοπορίας

Δεν βρέθηκε περίληψηαπό ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

Ιούλιος 20, 2017

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ

Θεματικές:  Αντιπληροφόρηση, 


Ως μέλος του συντονισμού συλλογικοτήτων και ατομικοτήτων ενάντια στα κέντρα κράτησης καλούμε σε ανοιχτή παρέμβαση στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη, παρασκευή 21/7, 19:00 για να δηλώσουμε ακόμα μια φορά την αλλήλεγγύη μας στους μετανάστες και στις μετανάστριες που κρατούνται αλλά και να αναδείξουμε την νέα σκευωρία που φτιάχτηκε πάνω στα σώματα των κολασμένων.

Θεματικές:  Αλληλεγγύη, Φυλακές, Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License