Διεθνή Νέααπό @elgyr

Φεβρουάριος 20, 2017

Μύλος στη γειτονιά μας

Θεματικές:  Βαλκάνια, 


Ξαναπαίζεται το χαρτί των αντιπολιτευτικών διαδηλώσεων στην ΑλβανίαΝεοναζί, λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, κυνηγήθηκαν από μαθητές σε σχολείο της κεντρική Στοκχόλμης.


Το κείμενο της δελτίου αντιπληροφόρησης Nebulosa Gr για την εκπομπή που κάλυψε τα γεγονότα του Γενάρη 2017 στο Μεξικό. Η Nebulosa Gr είναι πιλοτική εκπομπή που συνιστά αποτέλεσμα συνεργασίας του κινηματικού ραδιοφώνου "Ράδιο Ψαλίδι" στο Ρέθυμνο και της ομώνυμης εκπομπής του κινηματικού ραδιοφώνου KeHuelga από την Πόλη του Μεξικού.


από Αναρχικός Μάυρος Σταυρός-Πυρήνας έμπρακτης αναρχικής αλληλεγγύης

Φεβρουάριος 18, 2017

Αναμένεται,σύμφωνα με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες των μπάτσων, ότι οι σύντροφοι θα μεταφερθούν από την Ισπανική αστυνομία στη Χιλή όπου θα παραδοθούν στη αστυνομία της Χιλής και έπειτα να αφεθούν ελεύθεροι.


Έπειτα από χρόνια υποκίνησης ερευνών και συλλήψεων για επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και στις υποδομές του μετρό του Santiago το 2014, η εμετική εισαγγελική υπηρεσία του νότιου διαμερίσματος αποφάσισε να ορίσει ημερομηνία για την έναρξη της δίκης υπό τον αντιτρομοκρατικό νόμο.
από @http://parapoda.wordpress.com

Φεβρουάριος 17, 2017

Ξεκίνησε στις 14 του μηνός η δίκη για την έκρηξη στην οδό Ταράτα σε μια συνοικία της μεγαλομεσαίας αστικής τάξης στη Λίμα του Περού που σημειώθηκε στις 16 Ιούλη 1992. 12 ηγέτες του ΚΚ Περού (γνωστού και ως “Φωτεινό Μονοπάτι”) κατηγορούνται ως “ηθικοί” αυτουργοί. Η δίκη, όπως είναι «φυσικό», διεξάγεται υπό μιντιακό «αντιτρομοκρατικό» ντελίριο. Πήρε, όμως, αναβολή για τις 28 Φλεβάρη λόγω μη προσέλευσης του κρατούμενου από το 1992 προέδρου του ΚΚ Περού Αμπιμαέλ Γκουζμάν Γκονζάλο.Tό βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου μια ομάδα από δεκαπέντε κουκουλοφόρους εισέβαλαν στο Ερευνητικό Κέντρο Τέχνης Visual Culture (VCRC) στην ουκρανική πρωτεύουσα. Κτύπησαν ένα φύλακα,άνοιξαν τρύπες τους τοίχους, έκλεψαν τέσσερα έργα τέχνης και κατέστρεψαν άλλα, έριξαν τά φυλλάδια ενημέρωσης του καλλιτέχνη στο έδαφος, και με σπρέι ζωγράφισαν στους τοίχους συνθήματα και σύμβολα όπως «Δόξα στην Ουκρανία » και μια τρίαινα μαζί μέ ένα κελτικό σταυρό, το οποίο είναι ένα από τά σύμβολα τών νεοναζί. Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τόν βανδαλισμό.


Κείμενο σχετικά με την πρόσφατη εμπειρία καταστολής και απελάσεων στη Χιλή, βάση Διατάγματος Νόμου που ψηφίστηκε κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του Πινοσέτ. Άλλωστε, το ισχύον Σύνταγμα της Χιλής είναι αυτό που ψήφισε ο δικτάτορας!!Με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο αρχηγός της Κου Κλουξ Κλαν.


https://anarchypress.wordpress.com/2017/02/12/%ce%bd%ce%b5%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85/Το φάντασμα της εξέγερσης ξαναγύρισε στα προάστια του Παρισιού μετά τον βιασμό 22χρονου από αστυνομικούς(Βίντεο)


Scontri Genova 11 febbraio 2017: rissa tra manifestanti https://www.youtube.com/watch?v=Bcvqo5gwWSA Genova, corteo raduno ultradestra tensione tra manifestanti e polizia https://www.youtube.com/watch?v=cR9tN6P66No Αναδημοσιέυση απο https://indicator.gr/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%B1/


Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License