Calendar

Δεκέμβριος 2012
ΔεΤρΤεΠέΠαΣάΚυ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Δημοσιεύστε
νέα εκδήλωση για την Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012.

Πολιτική δημοσίευσης

Indymedia Athens

Αντιφασιστική Πορεία 22/12/2012
ΑΘΗΝΑ, Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, 12:00
στάλθηκε από Αντιφασιστική ομάδα Αλβανών μεταναστών. (grupiantifashist@gmail.com)

Ακριβής τοποθεσία:ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΧΑΡΝΩΝ
Διοργάνωση:ΑΝΤIΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ

telikid-1.jpg
Η εικόνα εμφανίζεται σε σμίκρυνση (φυσικό μέγεθος)

NUK HARROJMË...

...DHUNËN RACISTE SHTETËRORE DHE SOCIALE, EKSTRADIMET DHE OPERACIONET

FSHESA, POGROMET DHE TORTURAT, MARRJEN NËPËR KËMBË TË DINJITETIT
TONË.

NË TË NJËJTËN KOHË QË PROPAGANDA FASHISTE E “KRISI AVGJI” PO MUNDOHET
TË GJEJË TERREN TË PËRSHTATSHËM MBËSHTETJEJE TEK EMIGRANTËT SHQIPTARË,
NE EMIGRANTËT SHQIPTARË JO VETËM DISTANCOHEMI NGA KËTO FENOMENE
POR NDËRGJEGJËSOHEMI DHE SENSIBILIZOHEMI KUNDËR PRAKTIKAVE DHE
LLOGJIKAVE FASHISHTO NACIONALISTE DHE NEONAZISTE.

VAZHDOJMË LUFTËN TONË KUNDËR FASHISMIT DHE SISTEMIT QË E PJELL ATË,
KUNDËR TË GJITHË ATYRE QË SYNOJNË TË PËRÇAJNË EMIGRANTËT DUKE U
BAZUAR NË DALLIMET RACIALE, FETARE DHE ETNIKE.

SOLIDARITETI ME TË GJITHË EMIGRANTËT E ÇDO LLOJ KOMUNITETI SI EDHE ME
VENDAS ANTIRACIST ËSHTË ARMA JONË NË LUFTË KUNDËR FASHISMIT, RACIZMIT
SHTETËROR DHE SOCIAL.

GRUPI ANTIFASHIST I EMIGRANTËVE SHQIPTARË.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

... την κοινωνική και την κρατική ρατσιστική βία, τις απελάσεις και τις

επιχειρήσεις σκούπα, τα πογκρόμ και τα βασανιστήρια, την καταπάτηση της
ελευθερίας και της αξιοπρέπειας.

Την ίδια στιγμή που η φασιστική προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να
βρει γόνιμο έδαφος στους Αλβανούς μετανάστες, εμείς οι Αλβανοί μετανάστες όχι
μόνο αποστασιοποιούμαστε από αυτά τα φαινόμενα αλλά συνειδητοποιούμαστε
και βρισκόμαστε σε συνεχή πόλεμο ενάντια στις φασιστικές πρακτικές και
λογικές.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στον φασισμό και το πολιτικό σύστημα
που τον γεννάει, ενάντια σε όλα αυτά που επιδιώκουν να διαχωρίσουν τους
μετανάστες με βάση την φυλή, την θρησκεία και το έθνος.

Η αλληλεγγύη με όλους τους μετανάστες όλων των εθνικοτήτων καθώς και με τον
καθένα που αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία είναι το όπλο μας
στο πόλεμο αυτό.


Συμμετέχουμε στην πορεία που διοργανώνουν οι αντιφασίστες/τριες στις 22 Δεκέμβρη ώρα 12:00 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου Αχαρνών.
Αντιφασιστική Ομάδα Αλβανών Μεταναστών.

http://grupiantifashist.wordpress.com/