Επίσημο Φετινό Άνοιγμα του Bike Kitchen - Gypsy Swing Live!!!

από @Ποδηλάτες - ισσες Πάτρας


Το Αυτοοργανωμένο Ποδηλατικό Συνεργείο γιά μιά ακόμη χρονιά θα λειτουργεί στο Στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Άνω Πόλης Πάτρας (Παντοκράτορος & Καρπενησίου 1) κάθε Τρίτη στις 19:00.


Αυτή την Τρίτη, 10 Νοέμβρη, είναι η πρώτη επίσημη μέρα λειτουργίας! Ελάτε να γνωριστούμε, να μάθετε για το εγχείρημα του Αυτοοργανωμένου Συνεργείου - Bike Kitchen, να φάμε παρέα και να χορέψουμε σε ρυθμούς gypsy swing από τις κιθάρες του Χάρη και του Ευγένιου και το ακορντεόν του Κώστα!
Ο χώρος θα είναι ανοιχτός από τις 19:00 για όσους-ες θέλουν να μάθουν και να δουν πως λειτουργεί το συνεργείο!
Μετά τις 21:00 ο μεγάλος χώρος θα μετατραπεί σε πίστα χορού! Παράλληλα θα υπάρχει τραπέζι ρεφενέ*.. γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!
θα υπάρχουν επίσης μπύρες και κρασί με ελεύθερη χρηματική συνεισφορά για την ενίσχυση του συνεργείου (αγορά ποδηλατικών ανταλλακτικών, εργαλείων κλπ)

*επειδή επιθυμούμε την ελάχιστη κατανάλωση πλαστικών και λοιπών μη ανακυκλώσιμων μετά τη χρήση τους αντικειμένων (πιάτα μιάς χρήσης κλπ), θα ήταν συνετό αν κάποιος-οια θελήσει να μαγειρέψει και να φέρει κάτι να φάμε όλοι παρέα, αυτό το κάτι να μην είναι σουποειδές ή υπερβολικά λαδερό, αλλά πιο στεγνά φαγητά που δεν θα απαιτούν την χρήση πιάτου! (αν και θα υπάρχουν μερικά πιάτα στο χώρο, αλλά πιθανώς όχι αρκετά)

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License