Κάλεσμα στην 3η επέτειο της Αντίστασης του Kobane

από Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν

Την 3η επέτειο της Αντίστασης του Kobane η πάλη ανάμεσα στις επαναστατικές και δημοκρατικές δυνάμεις και τις ιμπεριαλιστικές και φασιστικές δυνάμεις συνεχίζεται. Σήμερα ο φασισμός κι ο ιμπεριαλισμός θέλουν να επιβάλουν τα σχέδιά τους στη Μέση Ανατολή. Όμως η επαναστατική αντίσταση απλώνεται όχι μόνο στη Συρία και τη Rojava του Κουρδιστάν, αλλά και στο Ιράκ, την Τουρκία και το Βόρειο Κουρδιστάν. Η εποχή μας είναι καταληκτική. Οι επαναστατικές δυνάμεις πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατακτήσουν την ελευθερία, τη δημοκρατία και τον σοσιαλισμό. Η επανάσταση της Rojava είναι η ελπίδα για τη Μέση Ανατολή και παράδειγμα για τις ελευθεριακές και σοσιαλιστικές δυνάμεις ολόκληρου του Κόσμου.


Εμείς με το πνεύμα της αντίστασης και ανοικοδόμησης του Kobane και του διεθνιστικού επαναστατικού αγώνα σας προσκαλούμε στην πορεία την παγκόσμια ημέρα του Kobane.


Ημέρα: Τρίτη 1η Νοέμβρη
Ώρα: 17.00
Τόπος: Πλατεία Συντάγματος
Κατεύθυνση: Τουρκική Πρεσβεία


Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν
Αριστοτέλους 187, Αθήνα

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License