ΠΟΡΕΙΑ | Άμεση χορήγηση αδειών στους αγωνιστές Δ. Κουφοντίνα, Κ. Γουρνά

από Αναρχική Ομάδα Πυρανθός, Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, Συλλογικότητα Αναρχικών από τα ανατ

Άμεση χορήγηση αδειών στους αγωνιστές Δ. Κουφοντίνα, Κ. Γουρνά και όσους πολιτικούς κρατούμενους τις στερούνται, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Οι επαναστάτες κρατούμενοι Δ. Κουφοντίνας και Κ. Γουρνάς έχοντας εκτίσει 15 και 7 χρόνια φυλάκισης έχουν από καιρό συμπληρώσει τις προϋποθέσεις που ισχύουν για όλους τους κρατούμενους (ο πρώτος εδώ και 7 χρόνια) ώστε να πάρουν τις άδειες που προβλέπονται. Το δικαίωμα τους αυτό τους στερείται από την εισαγγελία ζητώντας τους πολιτική αποκήρυξη της δράσης τους. Αντίστοιχες δικονομικές αλχημείες χρησιμοποιούνται για την στέρηση αδειών και από άλλους πολιτικούς κρατουμένους (Χαρίσης, Σαραφούδης, Καραγιαννίδης κ.α). Το καθεστώς εξαίρεσης απέναντι στους επαναστάτες κρατούμενους είναι όπλο του κράτους για να γονατίσει ηθικά και πολιτικά τους εχθρούς του, προς παραδειγματισμό όλων των αγωνιζόμενων. Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτικών κρατουμένων είναι προϋπόθεση για την οικοδόμηση ενός κινήματος το οποίο θα θέσει τις βάσεις για την επαναστατική προοπτική της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Σπάμε το καθεστώς εξαίρεσης

Χτίζουμε δεσμούς αλληλεγγύης

Κανένας πολιτικός κρατούμενος μόνος απέναντι στην κρατική ασυδοσία

 

Πορεία

Τετάρτη 15/3

Καμάρα, στις 18:00

 

Αναρχική Ομάδα Πυρανθός

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

Συλλογικότητα Αναρχικών από τα ανατολικά

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License