Μικροφωνική για την στοχοποίηση της κατάληψης mundo nuevo/ΕΚΧ Σχολειο

από @ΕΚΧ Σχολείο


Μικροφωνική για την στοχοποίηση της κατάληψης mundo nuevo

 

Κάπως έτσι ήρθε και η σειρά της κατάληψης Mundo Nuevo να βρεθεί στο στόχαστρο. Φυσικά, ούτε ο τρόπος ούτε ο χρόνος μας ξενίζουν, καθώς η εν λόγω τακτική αποτελεί κομμάτι της πάγιας στρατηγικής καταστολής των χώρων αντίστασης, ανεξαρτήτως των εκάστοτε κυβερνήσεων (πες με συ.ριζ.α. πες με ν.δ.).
Η Mundo Nuevo από τις 23/11 /2015 αποτελεί μια από τις καταλήψεις της Θεσσαλονίκης. Μέσα ενάμιση χρόνο έχει καταφέρει να λειτουργήσει εύρυθμα όπως και να φιλοξενήσει μεταξύ άλλων φωτογραφική ομάδα, θεατρική ομάδα, μουσικό εργαστήρι, αναγνωστήριο, δανειστική βιβλιοθήκη, βιβλιοπωλείο, καφενείο και bar, αίθουσα προβολών, την έδρα των εκδόσεων "Ναυτίλος", ενώ έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες εκδηλώσεις με προβολές, βιβλιοπαρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, πολιτικές συνελεύσεις κ.λπ.

Από μεριάς μας, όπως και κάθε άλλη φορά, δηλώνουμε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται πως θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε σχέσεις και νοήματα ξένα προς το καπιταλιστικό φαντασιακό μέσα σε χώρους απελευθερωμένους, που αντιστέκονται και δημιουργούν, και πως θα τους υπερασπιστούμε με όποιο μέσο κι αν χρειαστεί.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ MUNDO NUEVO

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ


10,100,1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος «Σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας»

Στηρίζουμε και πολιτικά τις δράσεις της κατάληψης Mundo Nuevo σχετικά με την στοχοποίηση της από την εφημερίδα Voria.gr.

Καλούμε στην μικροφωνική την Τρίτη 18/7 στις 19:00, στην Καμάρα

Καλούμε στην πορεία γειτονιάς την Πέμπτη 20/7 στις 19:00, στην κατάληψη Mundo Nuevo

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος «Σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας»

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License