4 προβολές αφιερωμένες στη μνήμη 2 ανθρώπων , της Hether Heyes και του Παύλου Φύσσα.

από Πρωτοβουλία αναρχικών-αντιεξουσιαστών από τους πρόποδες του Υμηττού


4 προβολές αφιερωμένες στη μνήμη 2 ανθρώπων , της Hether Heyes και του Παύλου Φύσσα , που δολοφονήθηκαν μαχόμενοι ενάντια σ ’ όλα αυτά . Στο Charlottesville, στο Κερατσίνι ..

Η φυλετική καθαρότητα και η εθνική ανωτερότητα δεν είναι « κενά σημαίνοντα » στα κεφάλια μερικών ηλιθιών. Αποκτούν υλική πραγματικότητα στον βαθμό που είναι ικανές να καταπιέσουν και να εξοντώσουν: τον διαφορετικό, τον ξένο, τον Άλλον σε κάθε του μορφή. Η ιστορία του ρατσισμού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του καπιταλισμού, της ταξικής και φυλετικής καταπίεσης ανά τον κόσμο. Ιστορία σπαρμένη με ρατσιστικά πογκρόμ και στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών,με στρατιές σκλάβων και μάζες υποτιμημένων εργατών, με όχλους και προκαταλήψεις.  Ιστορία βουτηγμένη στο αίμα. Γι’ αυτό και ο αγώνας εναντίον τους δεν μπορεί παρά να’ ναι ανειρήνευτος. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Πρωτοβουλία αναρχικών-αντιεξουσιαστών από τους πρόποδες του Υμηττού

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License