Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια

από Αλληλέγγυοι-Αλληλέγγυες στον Κωνσταντίνο Γ.

Σήμερα Παρασκευή 3/11, κατά τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων, δυο διμοιρίες απέκλεισαν και προσπάθησαν να απομακρύνουν με σπρωξιές τους αλληλέγγυους όταν άνοιξαν πανό λίγο πριν την έξοδο του Κωνσταντίνου Γ. από τον ανακριτή. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης, καθώς αποχωρούσαν οι αλληλέγγυοι και ενώ βρίσκονταν στο παρκάκι μπροστά από τα δικαστήρια, πέρασε η κλούβα με τη μια διμοιρία. Τότε, μερικοί από τους αλληλέγγυους πέταξαν αυθόρμητα πέτρες προς την κλούβα, η οποία αμέσως σταμάτησε και η διμοιρία κυνήγησε τον κόσμο μέχρι την πλατεία Μικρασιατών, όπου έγιναν 3 συλλήψεις.

Οι 3 συλληφθέντες πέρασαν σήμερα το απόγευμα από εισαγγελέα, ο οποίος τους απήγγειλε τις κατηγορίες: διατάραξη κοινής ειρήνης, εξύβριση κατά συρροή, διακεκριμένη φθορά, απόπειρα επικύνδινης σωματικής βλάβης και άρνηση δακτυλοσκόπησης.

Οι συλληφθέντες θα κρατηθούν απόψε στη ΓΑΔΑ και θα περάσουν αύριο από αυτόφωρο.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο Σάββατο 4/11 στις 12:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στο κτήριο 7

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Αλληλέγγυοι-Αλληλέγγυες στον Κωνσταντίνο Γ.
Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License