Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στον έλεγχο και τον αποκλεισμό στα Μ.Μ.Μ.

από Συνέλευση ενάντια στον έλεγχο και τον αποκλεισμό στα Μ.Μ.Μ.


ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Κ' ΟΛΕΣ

Με το ηλεκτρονικό εισητήριο, το οποίο αποφασίστηκε να εγκατασταθεί πριν ένα χρόνο στην περιφέρεια Αττικής, εξαναγκαζόμαστε να κινούμαστε με όρους πειθαρχίας. Για ακόμα μία φορά το κράτος και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κηρύσσουν τον κοινωνικό πόλεμο σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Το σύστημα εμπορευματοποίησης των κοινωνικών αγαθών, όπως τα μεταφορικά μέσα, διαχωρίζει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους σε προνομιούχους και μη.

Στόχος επίσης είναι και ο πλήρης έλεγχος δια μέσω του τομέα των μετακινήσεων. Πλέον με την απαίτηση του ΑΜΚΑ, εκτίθονται τα προσωπικά στοιχεία των επιβατών, τα οποία είναι άγνωστο από ποιούς θα χρησιμοποιούνται και για ποιό σκοπό. Παρόλο τον τεχνολογικό έλεγχο όμως δε θα σταματήσουν να υπάρχουν οι ελεγκτές, καθώς και η αστυνόμευση σε κάθε σταθμό.

Είναι επιτακτική ανάγκη, να ακυρώσουμε στην πράξη το καθεστώς αποκλεισμού που υποβαθμίζει περαιτέρω την ποιότητα ζωής αυτών που ήδη έχουν πληγεί από τα μέτρα της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ

ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

3/11/2017

Συνέλευση ενάντια στον έλεγχο

και τον αποκλεισμό στα Μ.Μ.Μ.

κάθε Τρίτη 6 μμ στο Πολυτεχνείο (Στουρνάρα)

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License