Θεματικό άνοιγμα στο Παράρτημα

από Α.Σ.Α.Π


Θεματικό άνοιγμα στο Παράρτημα με αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο, εκδηλώσεις, προβολές, συζητήσεις
ΚΑΘΕ2ηκαι4ηΠΕΜΠΤΗΤΟΥΜΗΝΑΑΠΟΤΙΣ17:00

ΠρώτοάμοιγμαΠΕΜΠΤΗ9/11

Στα πλαίσια του να προάγουμε την αυτοοργάνωση και την ψυχαγωγία που δε διαμεσολαβείται από το χρήμα, το εμπόρευμα και το κέρδος, οργανώνουμε αυτή τη δομή θεματικών εκδηλώσεων με παράλληλη λειτουργία καφενείου στο Παράρτημα. Κάποιες από τις θεματικές των εκδηλώσεων θα αντλούνται από τις συζητήσεις που προκύπτουν στη συνέλευση και θα ανοίγονται στον κόσμο με ποικίλους τρόπους .
Αντιλαμβανόμαστε τις αντιιεραρχικές και αυτοοργανωμένες διαδικασίες ως αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα επιτακτικότερα δε στους καιρούς που ζούμε. Έτσι προπαγανδίζουμε τις ιδέες μας και μέσω των εκδηλώσεων αυτών που τις θεωρούμε ένα από τα εργαλεία μας.
Με αυτή την διαδικασία εναντιωνόμαστε στην αντίληψη της μαζικής και τυποποιημένης διασκέδασης που αναπαράγεται από τις κυρίαρχες νόρμες, στην εμπορευματοποίηση των πάντων και την αλλοτρίωση του ανθρώπου.
Επιλέγουμε στους κινηματικούς χώρους που δρούμε να προωθούμε ιδέες που εχθρεύονται την σαπίλα και τον κανιβαλισμό αυτού του κόσμου. Δομώντας σχέσεις που βασίζονται στον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη, τη συντροφικότητα και την ισότητα.
Καθιερώνουμε θεματικές εκδηλώσεις με λειτουργία καφενείου κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα με ώρα έναρξης στις 5μμ στο Παράρτημα. Τα έσοδα του καφενείου θα διατίθενται για κινηματικούς σκοπούς.

ΓΙΑΤΟΝΚΟΣΜΟΠΟΥΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕΕΝΑΝΚΟΣΜΟΙΣΟΤΗΤΑΣΚΑΙΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑνοιχτήΣυνέλευσηΑναρχικώνΠάτρας
ΚάθεΔευτέρα19.00στοΠαράρτημα
asapatras@espiv.net/ asapatras.espivblogs.net
Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License