ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ

από Πρωτοβουλία Αναρχικών Τρικάλων


Το Σάββατο 11/11 θα βρεθεί στα Τρίκαλα ο αρχηγός των νεοναζί (υμνητής του Χίτλερ, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου) Μιχαλολιάκος.

Η παρουσία τού ίδιου αλλά και των υπολοίπων φασιστοειδών (απογόνων χητών και ταγματασφαλιτών), η μισαλλόδοξη, εθνικιστική, ρατσιστική ρητορική και πρακτική είναι προκλητική και προσβλητική για την ιστορική μνήμη της πόλης και της περιοχής γενικότερα.

Είναι πρόκληση και προσβολή στους νεκρούς της αγροτικής εξέγερσης (Φλεβάρης του 1925), στους εκτελεσμένους από τους ναζί και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Στους ανθρώπους που διωχτήκανε, φυλακιστήκανε, εξοριστήκανε από τις δικτατορίες της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απρίλη.

Είναι πρόκληση και προσβολή στην μνήμη του δολοφονημένου (από τα τάγματα εφόδου) Παύλου Φύσσα, στους πρόσφυγες παππούδες και μετανάστες γονείς μας, στην επέτειο της εξέγερσης του πολυτεχνείου που ακολουθεί σε λίγες μέρες.

Πρόκληση αποτελεί η συμπεριφορά των δικαστών στην <<αντισυστημική>> Χ.Α. την ίδια ώρα που η <<ανεξάρτητη δικαιοσύνη>> ποινικοποιει πέρα από ιδέες εκδικητικά τις προσωπικές, συγγενικές σχέσεις.

Επειδή η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν πρέπει να δίνεται χώρος και ευκαιρίες στους μισάνθρωπους, φασίστες, ρατσιστές να χύσουν το δηλητήριο τους, αλλά πρέπει να τσακίζεται παντού και πάντα αυτή η ιδεολογία αλλά και η νοοτροπία που την ακλουθεί. Να δείξουμε στην πράξη ότι η πόλη έχει αντιφασιστικά ΄΄αντανακλαστικά΄΄ καιοι φασίστες είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.

Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση-πορεία 11/11 στις 5μμ στην Πλ. Ρήγα Φεραίου

Ελάτε με τους μπάτσους ελάτε με μαχαίρια φασίστες θα σας σπάσουμε τα πόδια και τα χέρια!

Πρωτοβουλία Αναρχικών Τρικάλων

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License