άμεση απελευθέρωση των 9 Τούρκων αγωνιστών

από ακ                ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ 9 ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

 

   Η σκευωρία και η εξόντωση των 9 Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών είναι μια ακόμη απόδειξη της συμμαχίας του ελληνικού και του τούρκικου κράτους απέναντι στην αντίσταση. Ενώ η επίθεση του τούρκικου κράτους στην επαναστατημένη Ροζάβα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ενώ οι Μονάδες άμυνας του λαού αλλά και οι Μονάδες άμυνας των γυναικών αντιστέκονται με κάθε μέσο στους αεροπορικούς και χερσαίους βομβαρδισμούς, το ελληνικό κράτος με τη διαχειριστική υποτέλεια του Σύριζα στέκεται αρωγός και σύμμαχος σε αυτή τη στρατοκρατική επιλογή της «γείτονος» ενάντια στα κινήματα αντίστασης.
  

Δέκα μέρες πριν την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στις 28 Νοέμβρη 2017 η Ελληνική αστυνομία εισβάλει σε 3 σπίτια Τούρκων πολιτικών προσφύγων και μέσα από το προσφιλές κρατικό θέαμα της τρομολαγνίας και του τρομοθεάματος τους χαρακτηρίζει τρομοκράτες και τους κλείνει φυλακή.

 

 Ακολουθούν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του ψέματος για να πλέξουν την σκευωρία ενισχύοντας και πολλαπλασιάζοντας τον φόβο και τον τρόμο. Μαζί με τους δικαστές συγκροτούν το ποινικό δίκαιο του εχθρού το οποίο γνωρίζουμε καλά από την πολύχρονη εφαρμογή του σε ντόπιους αγωνιστές. Όπλα, εκρηκτικά, ρουκέτες, χειροβομβίδες, μολότοφ ακόμα και σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν με την ονομασία ''Σκορπιός'' επιστράτευσαν οι αρχές για να κάνουν το ψέμα τους πιο επαίσχυντο.

 

Είναι όλα ψέματα: οι 9 Τούρκοι και Κούρδοι αγωνιστές είναι πολιτικοί πρόσφυγες και αγωνίζονται ενάντια στο καθεστώς Ερντογάν που τώρα αρχίζει να ξετυλίγει τις πραγματικές του προθέσεις . Είναι αγωνιστές και αυτός είναι ο λόγος που βασανίστηκαν από τους μπάτσους (οι ίδιοι καταγγέλλουν άγριο ξυλοδαρμό ακόμα και έξω από το γραφείο του ανακριτή) και γι' αυτό φυλακίστηκαν από τους δικαστές. Οι Τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες δεν έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα. Αντίθετα, οι ελληνικές αρχές, αστυνομία και κυβέρνηση διαπράττουν έγκλημα με τις αναίτιες συλλήψεις, τις παράνομες επιχειρήσεις, τα βασανιστήρια και την έκθεση των αγωνιστών στους διώκτες τους με τη δημοσίευση των φωτογραφιών τους.

Στην ανακοίνωσή τους οι ίδιοι, μέσα σ' άλλα, αναφέρουν: «…Ελληνικέ λαέ μην πιστεύεις σ’ αυτές τις ψεύτικες πληροφορίες. Εσύ μας γνωρίζεις πολύ καλά, εμείς είμαστε αγωνιστές απ’ την Τουρκία. Αγωνιζόμαστε απέναντι του ιμπεριαλισμού – φασισμού για την ανεξαρτησία και για την ελευθερία. Ποτέ δεν είχαμε δράσει κατά του ελληνικού ή οποιουδήποτε άλλου λαού. Στην Ελλάδα δεν έχομε καμία ένοπλη δράση. Εμείς έχουμε πάντα εμπιστοσύνη στους αγωνιζόμενους λαούς και στη διεθνή αλληλεγγύη. Σας χαιρετούμε με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.»

 

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 9 ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ.

 

ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ, 18:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

                                   

                                                

 

                      Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

 

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License