Ελευθεριακό κινητό βιβλιοπωλείο

από Αναρχική Συλλογικότητα mⒶnifesto


Το ελευθεριακό κινητό βιβλιοπωλείο της συλλογικότητας συνεχίζει την περιοδική του λειτουργία. Διαθέτει πλέον για επιλογή 83 τίτλους βιβλίων, μπροσούρων και περιοδικών και θα εμπλουτίζεται σταδιακά στο μέλλον με νέους. Αναλυτικός κατάλογος (σε μορφή pdf) όλων των προς επιλογή εκδόσεων βρίσκεται εδώ.

Στο ελευθεριακό κινητό βιβλιοπωλείο, εκτός των άλλων εκδόσεων διατίθενται και :

- το βιβλίο του συντρόφου Δημήτρη Τρωαδίτη : "Ο ήλιος της Αναρχίας ανέτειλε. Για μια ιστορία του αναρχικού κινήματος στον «ελλαδικό» χώρο"

- η μπροσούρα της συλλογικότητας με τίτλο : "Ας μιλήσουμε για τον σύγχρονο φασισμό…" (Σεπτέμβρης 2017).

- η επανεκτυπωμένη μπροσούρα "Πέρα από την Αντίσταση. Ένα επαναστατικό μανιφέστο για τη νέα χιλιετία" της Anarchist Federation, μεταφρασμένη και προλογισμένη απο την Αναρχική Συλλογικότητα καθ' οδόν.

- η έκδοση "Ένοπλος αγώνας και κοινωνική επανάσταση" απο το αντιεξουσιαστικό κομμουνιστικό εγχείρημα «Αντίθεση» (Σεπτέμβρης 2017).

ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Επόμενη στάση του ελευθεριακού κινητού βιβλιοπωλείου, στο κτίριο της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου (κόμβος Φυτόκου).

Δευτέρα 23 Απρίλη, απο 11:00' έως 13:00'.

http://manifesto-volos.espivblogs.net/bibliopoleio/

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License