Πορεία αλληλεγγύης στον Αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη

από ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους


Η "αντιτρομοκρατική" διατάζει οι δικαστές εκτελούν

Στις 16/01/2006 πραγματοποιείται ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Σόλωνος, όπου τραυματίζεται και συλλαμβάνεται ο αναρχικός Γ. Δημητράκης.

Διωκτικές αρχές και ΜΜΕ ξεκινούν από κοινού ένα παιχνίδι κατασκευής εντυπώσεων περί  «ληστών με τα μαύρα» και «επαναστατικού ταμείου». Η στοχοποίηση του φιλικού και πολιτικού περιβάλλοντος του Γ. Δημητράκη καταλήγει στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τους Σ. Σεϊσίδη, Μ. Σεϊσίδη και Γ. Τσιρώνη τόσο για τη συγκεκριμένη ληστεία, όσο και για 6 ακόμα ληστείες της περιόδου 2002-2006. Οι τρεις καταζητούμενοι σύντροφοι επιλέγουν το δρόμο της φυγοδικίας, ενώ το 2009 επικηρύσσονται με το ποσό των 600.000 ευρώ. Στις 4 Αυγούστου 2016, και ύστερα από 11 χρόνια φυγοδικίας, ο Μ. Σεϊσίδης συλλαμβάνεται μαζί με τον Κ. Σακκά σε μπλόκο της αστυνομίας στην Σπάρτη.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου ξεκινά το εφετείο του συντρόφου Μ. Σεϊσίδη, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί στην εξοντωτική ποινή των 36 χρόνων κάθειρξη για τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα το 2006 αλλά και τη συναυτουργία σε 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας (του φρουρού της τράπεζας και δύο μπάτσων).

Πορεία Αλληλεγγύης – Τρίτη 5 Ιουνίου πλατεία Μοναστηράκι στις 6μμ

Συγκέντρωση στο Εφετείο (Λουκάρεως) Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 9πμ

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

  

ΕΝΤΟΣ – ΕΚΤΟΣ

ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License