Θερινό σινεμά στο Πάρκο Ναυαρίνου! Τετάρτη 1/8 στις 21:00, «Clerks» του Κέβιν Σμιθ

από Αυτ/νο Πάρκο Ναυαρίνου


Ο Ντάντε, υπάλληλος σε ένα μίνι μάρκετ στο Νιού Τζέρσι και ο Ράνταλ υπάλληλος του διπλανού βιντεοκλάμπ είναι φίλοι αν και πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Bαριεστημένοι από την ασημαντότητα της ζωής τους, χαμηλόμισθοι και άτυχοι, βλέπουν τις επαφές τους με τους πελάτες, τους οποίους μισούν, ως μια σειρά από ψυχολογικές δοκιμασίες. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί στη διάρκεια μιας τρελής μέρας κατά την οποία θα βιώσουν μια σειρά από σουρεάλ καταστάσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=BGT3n1Emi8U

Γυρισμένο σε 16mm το Clerks του Κέβιν Σμιθ (1994) αποτελεί μια low budget παραγωγή, που με όπλα τους καυστικούς διαλόγους, την αμεσότητα των ερμηνειών και το αντισυμβατικό της χιούμορ έγινε μια από τις πιο cult σύγχρονες κωμωδίες και αγαπήθηκε πολύ.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License