Κάλεσμα στη συνάντηση της Πρωτοβουλίας Ψ

από Πρωτοβουλία για ένα Πολύμορφο Κίνημα στην Ψυχική Υγεία


Κάλεσμα στη συνάντηση της Πρωτοβουλίας Ψ, την Παρασκευή, 7/9/18, ώρα 8 μμ.

 

Καλούμε όλες και όλους στη συνάντηση της "Πρωτοβουλίας για ένα Πολύμορφο Κίνημα στην Ψυχική Υγεία", την Παρασκευή, 7/9/18, ώρα 8 μμ, στο χώρο του Δικτύου Hearing Voices Αθήνας, Τροίας 44 (κοντά στην πλ. Βικτωρίας).

 

-Βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι η προετοιμασία της ανοικτής εκδήλωσης της Πρωτοβουλίας για τα "40 χρόνια του νόμου Μπαζάλια" στην Ιταλία και για το κίνημα της ριζικά εναλλακτικής ψυχιατρικής (εκδήλωση η οποία θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, στο Θησείο).

 

-Θα γίνει, επίσης, συζήτηση για διάφορες εξελίξεις που "τρέχουν" στο χώρο της ψυχικής υγείας (και που δεν σταμάτησαν να "τρέχουν" ούτε το καλοκαίρι), καθώς και για ζητήματα που αφορούν την δραστηριότητα του "Δικτύου Ψ για τα δικαιώματα" (διάφορα αιτήματα που έχουν προκύψει κλπ).

  

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License