Αντιφασιστική πορεία ενάντια στον εθνικό κορμό

από συνέλευση αναρχικών Λάρισας


Θάνατος στο φασισμό και στο σύστημα που τον θρέφει.

Γιατί κρατάμε ζωντανή την ιστορική μας μνήμη.

Γιατί η ταξική αλληλεγγύη δεν γνωρίζει σύνορα και εθνικές ταυτότητες.

Γιατί ξέρουμε καλά ότι ο εθνικισμός είναι η ιδεολογία των πλούσιων και των ηλιθίων.

Εκκλησία Α.Ε.

Ξερνάει ρατσιστικό μίσος, αγαπά μόνο έλληνες, χαιρετίζει πολεμικές επιχειρήσεις που σφάζουν παιδιά στη Συρία, αγκαλιάζει νεοναζί, κατηγορεί τους πυροπαθείς ως αμαρτωλούς, σκορπά σκοταδισμό, πλουτίζει τα άμφιά της στις πλάτες των πιστών που προσκυνάνε.

Κράτος

Ξέρει να παράγει μόνο αστυνομία, καραβανάδες, καταστολή, μνημόνια και λιτότητα, μίζες και διαφθορά, φόρους, αντεργατικούς νόμους, στρατόπεδα συγκέντρωσης, φυλακές, τυφλή δικαιοσύνη, μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, δεξιές και αριστερές καρέκλες.

Κεφάλαιο

Γεμίζει τις κοιλιές της αστικής τάξης και των βιομηχάνων, λεηλατεί και εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους, ταΐζει τις τράπεζες και τις εταιρίες, καλοπιάνεται με τα αφεντικά, χρηματοδοτεί βόμβες και σφάζει στο βωμό του κέρδους.

Γιατί σύσσωμος ο εθνικός κορμός οπλίζει το χέρι των φασιστών και των νοσταλγών της χούντας, δίνει έδαφος για δολοφονίες, πογκρόμ μεταναστών, εμπρησμούς καταλήψεων, επιθέσεις σε κινηματικές δομές και εργατικά σωματεία.

Γιατί δεν πέφτουμε στην παγίδα της εθνικής ενότητας που φτιάχνει επίπλαστους εχθρούς.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

19:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

συνέλευση αναρχικών Λάρισας

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License