Μπαρ οικ.ενίσχυσης Παλιού Νεκροτομείου

από α.σ. Pueblo + αλληλέγγυα συντρόφια


Το βράδυ της Τετάρτης 05/09 έγινε εμπρησμός της κατάληψης του Παλιού Νεκροτομείου στην Αλεξανδρούπολη από φασιστοειδή, με αποτέλεσμα την καταστροφή μέρους του εξοπλισμού και υλικές ζημιές στον χώρο.

Η κατάληψη του Παλιού Νεκροτομείου λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια, ενάντια στους καιρούς και τις συνθήκες της πόλης, ούσα μια εστία αντίστασης, δημιουργίας και συνεύρεσης. Έχει στεγάσει πολιτικές εκδηλώσεις, συνεργεία αυτομόρφωσης, βιβλιοπαρουσιάσεις, λαιβς και ιβεντς, καθώς και διάφορες συνελεύσεις της πόλης.

Επειδή όμως η φλόγα δεν σβήνει από μια φωτιά, έχουν αρχίσει ήδη οι εργασίες επιδιόρθωσης του χώρου ώστε να καταστεί πάλι λειτουργικός. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη αλληλεγγύης είναι να ενισχύσουμε οικονομικά την ανοικοδόμηση της κατάληψης.

Στο μπαρ θα βρείτε εκτός από μπύρες πιο κρύες απ την ψυχή μας και ποτά έκπληξη, έντυπο υλικό για εκτενέστερη ενημέρωση.

Διοργάνωση: Αναρχική Συλλογικότητα Pueblo + αλληλέγγυα συντρόφια ως ατομικότητες.

10, 100, 1000ΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License