ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

από @

ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ - ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ - ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι πετρελαιάδες κατέχουν την Ήπειρο!

Πρωτόγνωρα συμβάντα και συμπεριφορές επιβάλλουν οι πετρελαϊκές εταιρείες, με την κυβέρνηση και την αυτοδιοίκηση να περιορίζονται σε ρόλο παρατηρητή. Επιχειρούν να ποινικοποιήσουν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία για να καταστρέψουν ανενόχλητοι το περιβάλλον της Ηπείρου. Τζιπ σεκιουριτάδων αλωνίζουν τα χωριά, ρίχνοντας τους προβολείς τους μαύρα μεσάνυκτα σε συγκεκριμένα σπίτια και λίγο αργότερα 20μελης ομάδα της ασφάλειας εισβάλει για έρευνες σε σπίτια πολιτών που εναντιώνονται στις εξορύξεις.

Μέρες τρομοκρατίας στην Ήπειρο!!!

Εκφοβίζουν, Τραμπουκίζουν και στοχοποιούν πολίτες!Βαρύτατες ευθύνες έχουν οι υποστηρικτές των πετρελαϊκών: Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμοι της Ηπείρου.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ (Τρίτη) ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 1:00 μμ στην ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ για να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στις εξορύξεις και να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι δε φοβόμαστε το “σύγχρονο παρακράτος”!!

Τελικά μετά απο τόσων μηνών δίκαιου και ειρηνικού αγώνα, η βία ήρθε από αλλού..

Με μοναδικό μας “όπλο” την αγάπη μας για την Ήπειρο, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ!!

Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ήπειρο

https://www.facebook.com/groups/300971910407357

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License