κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην ειδική αίθουσα Κορυδαλλού, Πέμπτη 27/9, στη δίκη των "ληστών του Διστόμου"

από συνέλευση ενάντια στη νέα αντιτρομοκρατική εκστρατεία:υπόθεση "ληστές του Διστόμου"

Την Πέμπτη 27/9, ώρα 9.30, στην ειδική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, θα συνεχιστεί η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση των «ληστών του Διστόμου» και σωρεία άλλων κατηγοριών, που εντάσσονται στο πλαίσιο δράσης του Επανατατικου Αγώνα. Η δίκη έχει ξεκινήσει απο τις 25 Μαΐου και μέχρι στιγμής, εκτός της προηγούμενης συνεδρίασης όπου και κατέθεσε ο προϊστάμενος ερευνών(Ηρακλής Πατεράκης) της Δ.Α.Ε.Ε.Β(αντιτρομοκρατική υπηρεσία) χωρίς να εισφέρει κάτι συγκεκριμένο και αξιοποιήσημο, έχουν γίνει ελάχιστες συνεδριάσεις με αντικείμενο εξέτασης διάφορες ενστάσεις τόσο των δικηγόρων όσο και των ίδιων των κατηγορουμένων, οι οποίες στην πλειοψηφία τους έχουν απορριφθεί.

Τα μόνα αιτήματα που έχουν γίνει αποδεκτά και είναι σημαντικό να αναφερθούν είναι η ακύρωση της υποχρεώτικης παρουσίας της Μ. Θεοφίλου κάθε 15 μέρες στο τοπικό Α.Τ κοντά στον τόπο διαμονής της, όπως και η κατάργηση της καταγραφής των στοιχείων, κατα την είσοδο στο χώρο, όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη δίκη. Επίσης, εκκρεμεί αίτημα αντικατάστασης της προφυλάκισης για τον σύντροφο Π. Ασπιώτη, για το οποίο αναμένεται απόφαση από τη σύνθεση του εν λόγω δικαστηρίου.

Αντιλαμβανόμενοι το μεγάλο χρονικό διάστημα που θα κρατήσει αυτή η δίκη αλλά και τις δεκάδες συνεδριάσεις που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί, η συνέλευση ενάντια στη νεά αντιτρομοκρατική εκστρατεία: υπόθεση «ληστες του Διστόμου» σε μία προσπάθεια να αναδείξει τις πιο σημαντικές ημέρες δίκης για τους κατηγορούμενους καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Πέμπτη 27/9, στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς αναμένεται, εκτός απροόπτου, να καταθέσουν ο διευθυντής και υποδιευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας του Παλαιού Φαλήρου ως μάρτυρες κατηγορίας, οι οποίοι φέρονται να αναγνωρίζουν με απόλυτη(!) βεβαιότητα ως δράστες ληστείας της συγκεκριμένης τράπεζας τον σύντροφο Γ. Τσιρώνη και τους Γ. Πετρακάκο, Σ. Χριστοδούλου.

 

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

 

Σε περίπτωση μη εφαρμογής της συγκεκριμένης απόφασης, για οποιονδήποτε λόγο, από τις αρμόδιες αρχές(αστυνομική ή σωφρονιστική), οι αλληλέγγυοι να ενημερώσουν όπως μπορούν τους παρευρισκόμενους εντός της αίθουσας και να αποχωρήσουν, χωρίς να επιτρέψουν την καταγραφή των στοιχείων τους.

 

Συνέλευση ενάντια στη νεά αντιτρομοκρατική εκστρατεία: υπόθεση «ληστές του Διστόμου»

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License