Μοτοπορεία αλληλεγγύης στον στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη

από Συνέλευση αλληλεγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη


Γενάρης του 2006. Ληστεία στην Εθνική τράπεζα διασταύρωση Ιπποκράτους και Σόλωνος. Οι μπάτσοι σκορπούν τον πανικό και παραλίγο τον θάνατο με 19 σφαίρες. Τραυματίζεται βαριά και συλλαμβάνεται ο αναρχικός Γ. Δημητράκης. Παράλληλα εκδίδονται εντάλματα σύλληψης για τους Γ. Τσιρώνη, Σίμο Σεϊσίδη και Μάριο Σεϊσίδη όπου οι δύο πρώτοι αθωώθηκαν.

Αναμφίβολα στα 12 χρόνια που μεσολάβησαν, η υπόθεση αυτή είχε πολύ βαριές συνέπειες για τους συντρόφους που κυνηγήθηκαν από την καταστολή.

Ενάντια στην εξοντωτική πρωτόδικη απόφαση των 36 χρόνων, στεκόμαστε δίπλα στο σύντροφο Μάριο Σεϊσίδη στην τελευταία φάση αυτής της πολύχρονης υπόθεσης. Στεκόμαστε δίπλα του στη δύσκολη μάχη που έχει να δώσει στο εφετείο, υπερασπιζόμενοι τον ίδιο και την παρακαταθήκη αντίστασης και αλληλεγγύης που έχει αφήσει αυτή η υπόθεση μέσα στην ιστορία του κινήματος.

Μοτοπορεία αλληλεγγύης στις 16 Νοεμβρίου.

Συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων, στις 18.00.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License