Παρουσίαση μπροσουρας "η ειρήνη τους βρωμαει πολεμο"

από καταληψη Ντουγρου/Κατειλημμενο στεκι Αντιδραστηριο

Στα πλαισια των εκδηλωσεων για τα 3 χρόνια καταλήψεων Ντουγρού (Τζαβέλλα 52) και Αντιδραστήριο (Λέσχη ΤΕΙ Λάρισας) θα πραγματοποιηθει το Σάββατο 24/11 στην κατάληψη Ντουγρού στις 20:00 παρουσίαση της μπροσούρας "Η ειρήνη τους βρωμάει πόλεμο". Μια διασυλλογική απόπειρα ανάγνωσης των πολιτικών εξελίξεων με αφορμή τις αναδυώμενες εντάσεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα, τον ιστορικό ρόλο των διακρατικών πολιτικοστρατιωτικών οργανισμών και την κοινωνικοοικονομική διάσταση ενός επερχόμενου πόλεμου. (συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά, αναρχική ομάδα πυρανθός, κατάληψη Terra Ingognita)

Το υπολοιπο προγραμμα:

Πέμπτη 22/11 στην Κατάληψη Ντουγρου (Τζαβέλλα 52) στις 20:00:προβολή και κουβέντα πάνω στο ντοκιμαντέρ "si se puede" για το κίνημα κατά των εξώσεων στην Ισπανία (υποτιτλισμός από την συνέλευση εργαζομένων - ανέργων από την πλατεία συντάγματος).

Παρασκευή 23/11 Live από το αυτοοργανωμένο Studio Σπιρτόκουτο στο κατειλημμένο στέκι Aντιδραστήριο 22:00 και έκθεση απο We dont fight it records με πολιτικά και μουσικά φάνζιν (αρχείο απο τα τελευταία 20 χρόνια).

μπάντες: Καταχνια (Θεσσαλονίκη) Krotalias (Αθήνα) Στράφι - Strafi (Λάρισα) Haka (Λάρισα) Μορμώ (Τύρναβος)

Τετάρτη 28/11 Κάλεσμα στα δικαστήρια 9:00 για τους δύο συντρόφους που διώκονται για παρεμπόδιση πλειστηριασμού στο ειρηνοδικείο Λάρισας και μετά μπαρ 20:00 στην κατάληψη Ντουγρού.

Παρασκευή 30/11 Παρουσίαση μπροσούρας "3 χρόνια κατειλημμένο στέκι Αντιδραστήριο" από την πολιτική συνέλευση του στεκιού.

*Τις μέρες των εκδηλώσεων θα λειτουργεί μπαρ οικονομικής ενίσχυσης, όλα τα έσοδα θα πάνε στα δικαστικά έξοδα των συντρόφων που δικάζονται στις 28/11.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License