κάλεσμα αλληλεγγύης στα δικαστήρια,χανιά

από α

Ξημερώματα, στις 15 Ιουνίου 2015, βγήκαμε για σπρέι στο κέντρο της πόλης για πολιτικά γεγονότα που εξελίσσονταν εκείνη την περίοδο. Στο σημείο του δημοτικού κήπου, ενώ γράφαμε συνθήματα, περικυκλωθήκαμε από ομάδα διας ένα ασφαλίτικο και ένα περιπολικό (μετά από τηλεφώνημα του σεκιουριτά του κήπου από ότι μάθαμε αργότερα).Μας προσήγαγαν και μετά από ώρες μας ανακοίνωσαν τη σύλληψή μας.

Μετά από ένα βράδυ στο κρατητήριο και με ηλίθια καψόνια, περάσαμε εισαγγελέα και ορίστηκε δικάσιμος, με την (όσο γινόταν τραβηγμένη) κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς κατά συναυτουργία σε αντικείμενο που χρησιμεύει προς κοινό όφελος.

Θεωρούμε τη στάση των μπάτσων εκδικητική λόγω της έντονης κινητικότητας του αναρχικού - αντιεξουσιαστικού χώρου στην πόλη εκείνο το διάστημα. Άλλωστε κάθε φορά το κράτος και οι μηχανισμοί του επιχειρούν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν όποιον/α αντιστέκεται ή αντιδρά με οποιοδήποτε μέσο.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/11 ΩΡΑ: 9:00πμ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License