Ανοιχτή συνέλευση γιατην αντιφασιστικη μοτοπορεια 30/09/2012

από Συνέλευση αλληλεγγύης

  • Η φασιστική τρομοκρατία εμφανίστηκε το 2012 σε όλη σχεδόν την περιοχή των Πατησίων. Οργάνωσε επιθέσεις σε καταστήματα και κοινότητες μεταναστών καθώς και ανοιχτά πογκρόμ στους δρόμους . Ομως ο μαχητικός αντιφασισμός αντιμετώπισε αποφασιστικά και τελικά συνέτριψε αυτή τη φασιστική τρομοκρατία. Οι ένστολοι προστάτες των φασιστών αποφάσισαν να εκδικηθούν . Στις 30 Σεπτεμβρη 2012 χτύπησαν μία αντιφασιστική μοτοπορεία, συνέλαβαν και βασάνισαν τους διαδηλωτές. Αυτοί οι ένστολοι προστάτες των φασιστών . που βασάνισαν τους συλληφθέντες το Σεπτεμβρη του 2012 , δικάζονται την Πεμπτη 29/11/18.
  • Στη φασιστική και κρατικη τρομοκρατία απαντάμε με μαζική παρουσία στα δικαστήρια την ημέρα που δικάζονται οι βασανιστές μπάτσοι.
  • Την Παρασκευή 23/11/18 ωρα 7μμ στο κτιριο Γκινη συζητάμε και οργανώνουμε τις δρασεις μας για την ενισχυση της μαζικής παρουσίας στα δικαστηρια  την ημερα που δικαζονται οι βασανιστες  (Πέμπτη 29/11/18, ώρα 8.30πμ, στο κτίριο 9 της οδού Ευελπίδων ).
Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License