Αντιφασιστικη Συγκέντρωση [Θεσσαλονίκη]

από ΑΜΟ ΑΤΑΞΊΑ


Αντιφασιστική συγκέντρωση

Στη 1 Δεκέμβρη φασιστικές γκρούπες καλούν συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο. Όλοι/ες στην προσυγκεντρωση 18:00 στη Mundo Nuevo, και αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:30 Τσιμισκή με Δημητρίου Γούναρη (Ναυαρίνου).

 

Μέσα σ' ένα κλίμα εθνικιστικού παροξυσμού, οι φασίστες προσπαθούν για άλλη μια φορά να βγουν στον δρόμο, ενώ την ίδια στιγμή μαθητικές καταλήψεις για την Μακεδονία αποτέλεσαν καλή ευκαιρία για αυτούς να δείξουν την φαινομενική νίκη τους, και την συσπείρωση της νεολαίας. Το παρακράτος επιχειρεί να οργανωθεί και να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τον αληθινό εχθρό του, το κράτος και το κεφάλαιο. Απέναντι στις αντιδράσεις για το νομοσχέδιο Γαβρόγλου, η κυβέρνηση πάντα μαζί με το παρακράτος προωθούν φασιστικές μαθητικές καταλήψεις, θεωρώντας πως θα απογυμνώσουν τα αληθινά επαναστατικά μέτωπα. Δε θα τους αφήσουμε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να γεμίσει την πόλη μας με συνθήματα μίσους και ναζιστικά σύμβολα -όπως κάνανε όλο τον προηγούμενο καιρό- με συνθήματα που προωθούν την έχθρα μεταξύ των λαών, την μιζέρια και τον πόλεμο. Οι φασίστες είναι, ήταν και θα είναι εχθρός μας κι εχθρός της ίδιας της κοινωνίας. Εμείς ως αναρχικοί/ές, διεκδικούμε ζωή με αξιοπρέπεια, ειρήνη, προωθούμε την χειραφέτηση, την ελευθερία και την αλληλεγγύη. Δεν θα τους αφήσουμε να σταθούν εμπόδιο στις διεκδικήσεις μας.

 

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.

 

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

 

ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

 

Αναρχική Μαθητική Ομάδα: Αταξία

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License