5η δίκη του Ε.Α. για την απόπειρα απόδρασης του Ν.Μαζιώτη & άλλων κρατουμένων που επιχείρησε με ελικόπτερο η Π.Ρούπα (21/2/16).

από Νίκος Μαζιώτης-Πόλα Ρούπα

5η δίκη του Ε.Α. για την απόπειρα απόδρασης του Ν.Μαζιώτη & άλλων κρατουμένων που επιχείρησε με ελικόπτερο η Π.Ρούπα (21/2/16).

Tην Πέμπτη 6 Δεκέμβρη στις 9:00 πμ στο δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού συνεχίζεταιι η 5η δίκη ενάντια στον Επαναστατικό Αγώνα. Στη αυριανή συνεδρίαση θα συνεχιστεί η εξέταση του βασικού μάρτυρα Κουπαρίτσα Παναγιώτη πιλότου του ελικοπτέρου με το οποίο επιχείρησε την απόδραση του Ν.Μαζιώτη & άλλων κρατουμένων η Πόλα Ρούπα(21/2/16). Να σημειώσουμε πως η Πόλα Ρούπα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πιλότου. Επιπλέον έχει ζητηθεί από κατηγορούμενους να έρθουν ως μάρτυρες σωφρονιστικοί υπάλληλοι Στην ίδια δίκη εκδικάζονται επίσης 2 απαλλοτριώσεις τραπεζών που έγιναν στα πλαίσια δράσης του Επαναστατικού Αγώνα. Η απαλλοτρίωση της τράπεζας Πειραιώς στις 25 Ιουνίου του 2015 στο νοσοκομείο Σωτηρία που ανέλαβε η Πόλα Ρούπα καθώς και η απαλλοτρίωση της Εθνικής τράπεζας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας στις 14/9/2016. Τέλος, στην ίδια δικαστική διαδικασία εκδικάζεται η κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Επόμενη συνεδρίαση 18/12/18.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License