Ελευθεριακό κινητό βιβλιοπωλείο

από Αναρχική Συλλογικότητα mⒶnifesto


Συνεχίζουμε για 3η χρονιά την περιοδική λειτουργία του ελευθεριακού κινητού βιβλιοπωλείου της συλλογικότητας. Στους πάγκους του είναι διαθέσιμοι για επιλογή 93 τίτλοι βιβλίων, μπροσούρων και περιοδικών. Αναλυτικός κατάλογος (σε μορφή pdf) όλων των προς επιλογή εκδόσεων, βρίσκεται εδώ.

Στο ελευθεριακό κινητό βιβλιοπωλείο, μεταξύ των άλλων εκδόσεων διατίθενται και :

- το βιβλίο του συντρόφου Δημήτρη Τρωαδίτη "Ο ήλιος της Αναρχίας ανέτειλε. Για μια ιστορία του αναρχικού κινήματος στον «ελλαδικό» χώρο".

- το βιβλίο του Pyotr Kropotkin : "Η αναρχική ηθική".

- το βιβλίο του Errico Malatesta : "Προς μια ελεύθερη κοινωνία".

- το βιβλίο του Berti «Nico» Giampietro "Μαρξισμός και αναρχισμός".

- το βιβλίο του ρώσου αναρχικού Grigori Petrovitch Maximoff "Η γκιλοτίνα επι το έργο - 20 χρόνια τρόμου στη ρωσία. Τόμος Α' : Η λενινιστική αντεπανάσταση", σε μετάφραση και επιμέλεια των εκδόσεων Αλληλεγγύη.

- το βιβλίο της Emma Goldman : "Υπερασπίζοντας την ελευθερία".

- το βιβλίο των Ehrlich Carol και Farrow Lynne : "Αναρχισμός και Φεμινισμός".

- η επανεκδομένη μπροσούρα : "Η Κύπρος, το εθνικό και ο εθνικισμός. Μία ελευθεριακή ανάλυση", με προλόγιση απο την Ανοιχτή Συνέλευση Αγώνα Άνω Πόλης (Θεσ/νίκη).

- η μπροσούρα με τις εισηγήσεις της πολιτικής εκδήλωσης της 22/9/2018 : "Εθνικισμός-πατριωτισμός ως πυλώνες του κράτους. Η αποδόμησή τους ως προϋπόθεση για την ελευθεριακή επαναστατική προοπτική", απο τις Αναρχικές Συλλογικότητες mⒶnifesto (Βόλος) & Kαθ'οδόν (Αθήνα).

- το βιβλίο του Joel Spring : "Το αλφαβητάρι της ελευθεριακής εκπαίδευσης."

ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Επόμενη στάση του ελευθεριακού κινητού βιβλιοπωλείου, στο κτίριο της γεωπονικής σχολής του παν/μίου (κόμβος Φυτόκου).

Δευτέρα 10 Δεκέμβρη, απο 11:00' έως 13:00'.

Αναρχική Συλλογικότητα mⒶnifesto

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License