Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στο Ελληνικό

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Η απεγνωσμένη προσπάθεια των φασιστικών μηχανισμών να ανασυγκροτηθούν στην Αθήνα έχει αναχαιτιστεί επιτυχώς από τις δυνάμεις του μαχητικού αντιφασισμού και του ταξικού κινήματος. Αυτή την περίοδο που δοκιμάζονται να στηθούν εθνικιστικά γεγονότα με στόχο τα σχολεία και τους μαθητές, που χαίρουν την πλήρη κάλυψη της ΝΔ και των ΜΜΕ, αυτά αποτυγχάνουν στη συγκέντρωση μερικών δεκάδων γραφικών ή ακυρώνονται εντελώς μπροστά στα αντιφασιστικά καλέσματα. Ως ακόλουθο αυτής της πολιτικής ένδειας της ακροδεξιάς παρατηρούνται περιθωριακές νυκτερινές φασιστικές ενέδρες σε μετανάστες και αγωνιστές, με σκοπό την δημιουργία κλίματος φόβου στο ταξικό κίνημα. Μια αντίστοιχη ενέργεια επιχειρήθηκε την Δευτέρα 3/12 το πρωί ενάντια νεαρό αντιφασίστα από δύο φασιστοειδή στις αποβάθρες του σταθμού ΜΕΤΡΟ Ελληνικό.

Το αντιφασιστικό κίνημα και οι οργανώσεις του οφείλουν να δίνουν σαφή απάντηση τσακίζοντας κάθε προσπάθεια δημόσιας επανεμφάνισης των φασιστών. Μόνη λύση απέναντι στον εθνικισμό, η ταξική διεθνιστική αλληλεγγύη!

Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού καλεί στην αντιφασιστική διαδήλωση στο Ελληνικό, το Σάββατο 8/12 στις 11πμ στο σταθμό ΜΕΤΡΟ.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License