ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΣ ΠΑΡΤΥ

από ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/ΟΙ


                                               •Ανανέωση πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης πολιτικών κρατουμένων•

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019,Νομική Σχολή Αθηνών

Μεταφέρθηκε το πάρτυ λόγω δυσκολιών που προέκυψαν διαφόρων τύπων και συνέπεσε με δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν με όλες τις συνθήκες να ευνοούν την όμορφη διεξαγωγή του πάρτυ περιμένουμε απαντες αλληλέγγυες και αλληλέγγυους να στηρίξουν τον αγώνα των παιδιών που βρίσκονται έγκλειστοι.

Στις 15 Ιουνίου 2018, σύντροφοι κατα τη διάρκεια επισοδείων στα γραφέια του Πασόκ στην Χ. Τρικούπη στα Εξάρχεια, κρύβονται σε μαγαζί της πλατείας. Τα ΜΑΤ πολιόρκισαν το μαγαζί και περίμεναν έως ότου να ανοιχτεί και να προσαγάγουν όποιον έβγαινε. Όταν άνοιξε έν τελει το μαγαζί, τα σκυλιά των αφεντικών προσήγαγαν 11 άτομα και 8 απο αυτά είναι σήμερα προφυλακισμένοι.Στόχος μας είναι να γιορτάσουμε μεν τη δικιά μας ελευθερία, αλλά να στείλουμε κουράγιο στους φυλακισμένους.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τους 8 συντρόφους με την παρουσία μας και συμμετοχή μας στο πάρτυ, όπου για την σύλληψη τους και όλα όσα επακολούθησαν η άριστη συνεργασία των μπατσων με παρακρατικους και εξουσιομανεις δυστυχώς δούλεψε άριστα για ακόμα μια φορά.

Θα στείλουμε αλλυλέγγυο μήνυμα χαράς εκεί μέσα πως τους περιμένουμε για να διασκεδάσουμε μαζί ξανά. Μα και να δείξουμε και σε όλους όσους μας θέλουν κοιμισμένους και φοβισμένους πως εμείς μαζευόμαστε και διασκεδάζουμε καθώς ονειρευόμαστε την εξέγερση. Να τους δείξουμε πως ακόμα και να μας χτυπούν, φυλακίζουν ή σκοτώνουν πως ο νούς μας θα αποδρά πίσω στη γιορτή και την χαρά και πως ονειρευόμαστε την ώρα και τη στιγμή που θα χορέψουμε πάνω στους τάφους τους...Οι σκλάβοι των αφεντικών και όσοι δίνουν διαταγές επιθυμούν να είμαστε σαν νεκροί, να είμαστε φοβισμένοι, να παραδινόμαστε στη κατάθλιψη και να μένουμε κλεισμένοι και αμέτοχοι στα σπίτια μας. Αλλά δεν θα περάσει αυτό. Θα μαζευόμαστε σε πλατείες, καταλήψεις, στέκια κι θα διασκεδάζουμε. Θα χορεύουμε, θα τραγουδάμε και ξεφαντωνουμε καθώς ζυγώνει η ημέρα της εξέγερσης.

Τα πάρτυ, τα λαιβ, οι συζητήσεις και όλες οι μαζώξεις μας είναι απλά ένα διάλλειμα από τον συνεχή πολύμορφο αγώνα στον οποίο συμβάλει η καθεμία και ο καθένας μας.

Γι'αυτό, σας περιμένουμε το Σαββάτο 2 Μαρτίου, να φοράτε τη καλύτερη στολή σας και να έρθετε με εύθυμο, αλλυλέγγυο πνεύμα!

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΤΥ: 23:00

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: 3:00

EΠΑΘΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: 1 καφάσι μπύρες (Η πιο δημιουργική, καλοφτιαγμένη ή αστεία στολή νικά!)

Τρανσφοβικές, καγκούρικες, σεξιστικές ή ομοφοβικές συμπεριφορές ΔΕΝ θα ανεχθούν.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ/ΟΙ

ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/ΟΙ

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License