αντιφασιστική συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη

από αντιφασιστικές συλλογικότητες και άτομα από τα Νότια

Η φασιστική συμμορία της Χ.Α., με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, επιχειρεί να διεκδικήσει ξανά "ζωτικό χώρο" στις γειτονιές της νότιας Αθήνας όπου τα τελευταία χρόνια σημαδεύτηκαν από αλεπάλληλες αντιφασιστικές δράσεις που οδήγησαν τη συμμορία των δολοφόνων να περιορίσει την παρουσία της στο γνωστό διαμέρισμα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη επιχειρούν συγκέντρωση, με ομιλητές Μιχαλιολάκο και Παναγιώταρο στην πλατεία Αγίας Κυριακης,στη λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλιό Φάληρο. Θα είμαστε εκεί για να τους δείξουμε πως είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας.

Αντιφασιστικές και αντιεξουσιαστικές ομάδες και άτομα από τα Νότια καλούν σε αντιφασιστική συγκέντρωση τη Δευτέρα 4 Μάρτη, στις 6μμ (παρακαλούμε σε συνέπεια στον χρόνο του καλέσματος) στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License