Προβολή, ενημέρωση, συζήτηση: Αλληλεγγύη στις γυναίκες με την εξεγερμένη αξιοπρέπεια & στις εξεγερμένες ζαπατιστικές κοινότητες.

από αναρχικό-αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια


«Συντρόφισσα, αδερφή: Αφήνουμε στα χέρια σου το μικρό φως που σου χαρίσαμε. Μην το αφήσεις να σβήσει. Ακόμα και αν το δικό μας φως σβήσει με το αίμα μας, ακόμα και αν σβήσει σε κάποιους τόπους, εσύ φρόντισε το δικό σου. Μπορεί οι καιροί να ‘ναι τώρα δύσκολοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε αυτό που είμαστε. Και αυτό που είμαστε είναι γυναίκες που αγωνίζονται!» από το γράμμα των γυναικών ζαπατίστας προς τις γυναίκες του κόσμου που αγωνίζονται.

ΠΡΟΒΟΛΗ για την 1η διεθνή πολιτική, καλλιτεχνική, αθλητική και πολιτιστική συνάντηση γυναικών που αγωνίζονται, που κάλεσαν οι γυναίκες Ζαπατίστας στο caracol της Μορέλια, πριν ένα χρόνο (8-10 Μάρτη 2018)

«Όσο θα κλιμακώνεται ο καπιταλιστικός πόλεμος θα αναβαθμίζεται και η αντίσταση και εξέγερσή μας {…} θα συναντήσουν την αντίσταση της αληθινής δύναμης, της δύναμης των από κάτω που δεν παραδίνεται, δεν ξεπουλιέται, δεν υποτάσσεται γιατί αυτό θα σήμαινε το θάνατο των λαών μας». Από την ανακοίνωση του Εθνικού Απελευθερωτικού Κογκρέσου και του Ιθαγενικού συμβουλίου για την 25η επέτειο της ένοπλης εξέγερσης του Ζαπατιστικού Στρατού Εθνικής Απελευθέρωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗγια την όξυνση της καταστολής απέναντι στις εξεγερμένες ζαπατιστικές κοινότητες και τους αγώνες των ιθαγενών λαών του Μεξικού με βάση την επιχειρούμενη επιβολή μίας σειράς «μέγα-σχεδίων» στην περιοχή της Τσιάπας, από τη νέα κυβέρνηση, αριστερής διαχείρισης, του κόμματος ΜORENA, με επικεφαλής τον Andres Manuel Lopez Obrado.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΗ, στις 19.00

στο αναρχικό-αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια

Αριστοβούλου & Πυλάδου, Κ. Πετράλωνα

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License