Μια βραδιά για το Αφρίν

από Μια βραδιά για το Αφρίν


Στις 18 Μαρτίου κλείνει ένας χρόνος από την εισβολή του τουρκικού στρατού και των τζιχαντιστών συνεργατών-μισθοφόρων του στην πόλη του Αφρίν.

Σε αυτό το χρόνο, οι κατοχικές δυνάμεις έχουν επιδοθεί σε πάσης φύσεως καταπατήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Φέρνουν εποίκους από άλλες περιοχές, προκειμένου να αλλάξουν τη δημογραφική σύνθεση της περιοχής. Καταστρέφουν, τρομοκρατούν, απαγάγουν πολίτες για λύτρα, επιδίδονται σε βιασμούς και δολοφονίες. Μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, σύμμαχος της Δύσης, έχει εισβάλει σε μία άλλη, ανεξάρτητη χώρα, κρατά παράνομα ένα κομμάτι της και καταπιέζει μέχρις εσχάτων τον άμαχο πληθυσμό. Και όλα αυτά υπό την σιωπή της διεθνούς κοινότητας και των ΜΜΕ.

Την Κυριακή, 17/3/2019, μαζευόμαστε στα Προπύλαια (Μετρό Πανεπιστήμιο) για να δείξουμε τη συμπαράστασή μας στο μαρτυρικό λαό του Αφρίν. Ανάβουμε κεριά, για να σπάσουμε το σκοτάδι της κατοχής. Για να ακουστεί η φωνή του Αφρίν όσο πιο δυνατά γίνεται.

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, από τις 20.00 το βράδυ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ!

Επιτροπή Αλληλεγγύης στο Κουρδιστάν

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License