2 ημέρες στην Κατάληψη Κολοκοτρώνη 14 - Παρουσίαση του εγχειρήματος

από Συνέλευση κατοίκων Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου


2 ημέρες στην Κατάληψη Κολοκοτρώνη 14 - Παρασκευή 8 Νοέμβρη από τις 20:00.

Παρουσίαση του εγχειρήματος και συζήτηση γύρω από την εμπειρία της δράσης στη γειτονιά, την επιλογή της κατάληψης και τις στοχεύσεις της συνέλευσης.

"Επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μία νέα εστία συνάντησης και αγώνα, καταλαμβάνοντας το κτίριο της Κολοκοτρώνη 14, αποκαθιστώντας το με τις δυνάμεις μας, με τη βοήθεια από συντρόφους/ισσες, φίλους/ες, με όσους/ες στέκονται αλληλέγγυοι/ες, καλώντας παράλληλα τη γειτονιά να συμμετέχει από την πρώτη στιγμή. Είναι για εμάς απάντηση στην επίθεση που βιώνουμε ατομικά και συλλογικά και πρόταση για να μπούμε στα άδεια σπίτια και να τους δώσουμε ζωή.

Επιθυμούμε το κτίριο στην Κολοκοτρώνη 14 να γίνει ορμητήριο για τη γέννηση νέων αγώνων και αρνήσεων, στεγάζοντας παλιές και νέες επιθυμίες και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των ντόπιων και των μεταναστών. Ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας και καταπίεσης, να πιάσουμε μαζί το νήμα του αγώνα απέναντι στην αφομοίωση, την ηττοπάθεια και την υποταγή.

Καλούμε σε συμμετοχή όλους και όλες που όχι μόνο επιθυμούν έναν άλλο κόσμο, αλλά και επιλέγουν να αγωνιστούν σήμερα για να τον αλλάξουν.”

 

Συνέλευση κατοίκων Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου (ΒΚΠ)

https://syneleysikatoikwnvkp.espivblogs.net/

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License