ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

από Αναρχική Μαθητική Ομάδα: Αταξία


ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

Το πρωί της Τετάρτης 6/11 ιρακινός μαθητής της 1ης γυμνασίου σχολείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών δέχεται επίθεση έξω απ΄το σχολείο. Δύο φασίστες φορώντας κουκούλες χάραξαν το χέρι του παιδιού με ένα μαχαίρι απειλόντας το να μην ξαναπάει στο σχολείο γιατί θα του συμβούν χειρότερα.

Το σχολείο για εμάς και για τα περισσότερα παιδιά είναι η καθημερινότητα μας και δεν θα επιτρέψουμε τα φασιστικά αποβράσματα να μας απειλούν. Δεν θα αφήσουμε κανέναν φασίστα να απειλεί και να επιτίθεται σε πρόσφυγες συμμαθητές/ριές μας.

Με την κυβέρνηση ΝΔ αναδεικνύεται όλο και περισσότερο η αντιμεταναστευτική πολιτική, η φασισική ρητορική και βλέπουμε το κράτος να επιτίθεται ακατάπαυστα σε πρόσφυγες και μετανάστες/τριες. Εκκενώνονται καταλήψεις, μπάτσοι χτυπάνε μετανάστες σε σχολικές καταλήψεις και γίνονται διαμαρτυρίες στον δρόμο από νεοναζιστικές γκρούπες όπως ο Ιερός Λόχος εκφράζοντας μίσος για τους συνανθρώπους μας. Ως αναρχικοί/ες μαθήτριες/ές δεν θα αφήσουμε να περάσει αυτό. Μέσα κι έξω από τις μαθητικές αίθουσες, στήνουμε αντιφασιστικά αναχώματα και καθημερινά τσακίζουμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά. Στον δρόμο, μαχητικά και αναρχικά.

Καλούμε σε:

-Μικροφωνική συγκέντρωση Πέμπτη 7/11 18.00 στο ρολόι της Νεάπολης

-Αντιφασιστική πορεία Παρασκευή 8/11 18:00 στο ρολόι της Νεάπολης

 

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

 

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

 

Αναρχική Μαθητική Ομάδα: Αταξία

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License