Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης στους 2 διωκόμενους από το κράτος αντιφασίστες συντρόφους.

από Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα


Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα - Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για τους 2 αντιφασίστες συντρόφους που στοχοποίησε το κράτος.

Την ίδια χρονική στιγμή που η εισαγγελέας στη δίκη της χρυσής αυγής - λειτουργώντας ως συνήγορος υπεράσπισης – ξέπλυνε τους δολοφόνους ναζί, προλειαίνοντας το έδαφος για μια ανώδυνη ποινή, το κράτος επιλέγει να στοχοποιήσει 2 συντρόφους από το αντιφασιστικό κίνημα αποδίδοντάς τους πληθώρα κατηγοριών. Η εγγύηση που καλούνται να αποδώσουν οι 2 σύντροφοι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για να αποφύγουν την προφυλάκιση είναι 30.000 ευρώ, οπότε σαν άμεση και πρώτη κίνηση διοργανώνουμε από τη δική μας πλευρά ένα μπαρ οικονομικής ενίσχυσης την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στον Κοινό Τόπο (Πλούτωνος & Υψηλάντου, Δάφνη).

Ώρα έναρξης: 21.00

Κανένας μόνος του απέναντι στο κράτος – Θάνατος στο φασισμό!

Αναρχική Συλλογικότητα «Μασόβκα» Εξέγερση για την Κοινωνική Επανάσταση, την Αναρχία, τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License