Γιώργος Καρκάς Αθώος!

από λεζαμί

Ο Γιώργος Καρκάς βρίσκεται στην φυλακή εδώ και 1 χρόνο και 3 μήνες. Για έναν λόγο και μόνο. Επειδή είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος. Όλο αυτό τον καιρό η πλευρά του κατήγορου επιδίδεται σε ένα παραλήρημα ομοφοβίας που στοχοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και έμμεσα την γκέι κοινότητα. Έχουν χρησιμοποιηθεί ως τεκμήρια ενοχής τόσο οι ταινίες πορνό από τον υπολογιστή του όσο και τα ερωτικά βοηθήματα που κουβαλούσε μαζί του. Η δικαστική ψυχολόγος Χριστίνα Αντωνοπούλου-γνωστή μιντιακή τσαρλατάνος- στην κατάθεση της ως μάρτυρας κατηγορίας έστησε ένα ψυχολογικό προφίλ βασισμένο στην εξίσωση «σαδομαζοχισμός ίσον βιασμός» και μάλιστα χωρίς να έχει δει τον Καρκά ποτέ από κοντά! Άλλωστε το επίδικο της αποδεικτικης διαδικασίας είναι να πεισθεί έδρα κ κοινή γνώμη, ότι η εταιρία beat αφήνει τους οδηγούς που εργάζονται για λογαριασμό της βορά στα νύχια μοχθηρών γκέι.

Όσο για τον μηνυτή, -ως γνήσιο στρέιτ αρσενικό που κατά δήλωσή του είναι- επιτέθηκε λεκτικά με απειλές και ομοφοβικές βρισιές σε αλληλέγγυους στο προαύλιο του δικαστηρίου. Προφανώς δεν του αρέσει το γεγονός ότι ο Γιώργος Καρκάς δεν είναι μόνος του απέναντι σε αυτή την δολοφονία χαρακτήρα.

Και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε. Με τον πολιτικό μας λόγο όπως και με την φυσική μας παρουσία στην αίθουσα του δικαστηρίου. Επειδή το μόνο έγκλημα που συντελέστηκε στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι η φυλάκιση ενός ανθρώπου με μόνο κριτήριο ενοχής την ομοφυλοφιλία του.

Γιώργος Καρκάς Αθώος!

3 Μαρτίου Δέγλερη 4 Αμπελόκηποι Αίθουσα 3

λεζαμί

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License