Συνέλευση για τα οργανωτικά της Πορείας Αλληλεγγύης στους μετανάστες/ριες και ενάντια στις μεθοδεύσεις του ελληνικού κράτους

από Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων


Καλούμε σήμερα Παρασκευή  στις 19:00 στο κτήριο Γκίνη για τα τελευταία οργανωτικά της αυριανής καλεσμένης Πορείας Αλληλεγγύης στους μετανάστες/ριες και ενάντια στις μεθοδεύσεις του ελληνικού κράτους, που θα πραγματοποιηθεί στο Μοναστηράκι αύριο Σάββατο 7 Μάρτη και ώρα 18.00. Καλούμε κόσμο, ατομικότητες και συλλογικότητες να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Κάτω τα κράτη και οι πατρίδες οι άνθρωποι δεν είναι κρέας για οβίδες.

Να γκρεμίσουμε τα σύνορα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ανοιχτά σύνορα και ελεύθερη μετακίνηση για όλους/ες.

Ενάντια στον κοινωνικό εκφασισμό, την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά και την τρέχουσα στρατικοποίηση του Έβρου και των νησιών του β.α. Αιγαίου που έχει επιβάλει το ελληνικό κράτος.

Ενάντια στις δολοφονίες των μεταναστών/ριών και την εργαλειοποίησή τους για τους διακρατικούς ανταγωνισμούς των αφεντικών.

Ενάντια στους πολέμους, το ρατσισμό, την εκμετάλλευση και την καταπίεση.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License