7 Απρίλη: Η μάχη για την υγεία αφορά όλους μας

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού


Στις 7 Απρίλη δεν «μένουμε σπίτι» αλλά δεν συγχρωτιζόμαστε, δεν κάνουμε «άσκοπες μετακινήσεις».

Στις 7 Απρίλη δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όλους τους εργαζόμενους που εξασφαλίζουν την στοιχειώδη διατήρηση του κοινωνικού ιστού. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν άνισο αγώνα με απαξιωμένη τη δημόσια υγεία και με απανωτές περικοπές στη συνολική ιατρική περίθαλψη των εργαζομένων και της νεολαίας.

Στις 7 Απρίλη δεν ξεχνάμε τα κούριερ, τους εργαζόμενους στα σουπερμάρκετ, στην καθαριότητα, στις μεταφορές, στην εστίαση, τον κάθε ιδιωτικό ή δημόσιο υπάλληλο που στην οικοδομή ή στο γραφείο βομβαρδίζεται σαν συνυπεύθυνος για τον COVID-19.

Στις 7 Απρίλη είναι μόνο η στάση! Είναι άλλος ένας αγώνας ενάντια στην ακροδεξιά πανδημία, ενάντια στην τρομοϋστερία που θέλει να μετατρέψει τα υπολείμματα του κοινωνικού κράτους σε «φιλοδωρήματα».

Στις 7 Απρίλη αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση της ΝΔ που κλείνει πάρκα και παραλίες, αλλά αφήνει τα στρατόπεδα, τις φυλακές και τα hopspot. Αφήνει στις εκκλησίες να «κοινωνούν» οι ακροδεξιοί μαζί με το παπαδαριό, αλλά κυνηγάει αστέγους.

Στις 7 Απρίλη κλιμάκια της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού θα βρίσκονται:

  • Στο Αττικό Νοσοκομείο στις 8πμ
  • Στον Ευαγγελισμό στα ΤΕΠ στις 8πμ
  • Στο Τζάνειο στις 10πμ
  • Στο Κρατικό Νίκαιας στην κεντρική πύλη στις 12μμ

#menoumestodromo

Αθήνα, 06/04/2020

https://ormantifa.org/7-aprili-i-machi-gia-tin-ygeia-afora-oloys-mas/

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License