Δωρεαν θερινο σινεμα στο Π - Ηλιθιοκρατία

από Π - χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού


Επι-ζουμε σε μια ολιγαρχική δικτατορία με διαλυμένη δημόσια υγεία και εκπαίδευση εν μέσω πανδημίας και οι κυβερνώντες αφου έφτασαν το δημόσιο χρέος στο 200% σκορπανε 10 δις σε άχρηστα όπλα .Καιρός να ξαναδουμε όλοι μαζί αυτή την σάτιρα κοινωνικής φαντασιας που είναι ήδη επικίνδυνα κοντά στην πραγματικότητα που ζούμε.

Υπόθεση - Ενας μέσος άνθρωπος της εποχής μας παίρνει μέρος σε ένα πείραμα κρυογονικής και ξυπνά 500 χρόνια μετά σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου ο κόσμος έχει γίνει τόσο ηλίθιος που αυτός πλέον είναι με διαφορά ο εξυπνότερος και καλείται να σώσει την ανθρωπότητα. Η διαφήμιση, ο καταναλωτισμός και η υποκουλτούρα έχει στερήσει απ’ αυτήν την κοινωνία κάθε διανοητική περιέργεια και κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς και έμφυτες έννοιες όπως δικαιοσύνη και ανθρώπινα δικαιώματα.

Τηρώντας ολα τα μέτρα ασφαλείας ( μάσκες,γάντια ,αποστάσεις) το δροσερό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.30 με μπύρες κρασί , ποπ κορν , σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο καλάθι αλληλεγγύης του Π με τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" .

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License