Απολογιστική-προγραμματική της Ανοιχτής Συνέλευσης στα Γιάννενα ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων

από ανοιχτή συνέλευση


Καθώς το θέμα των εξορύξεων έχει αρχίσει να απομακρύνεται από την επικαιρότητα μετά την αποχώρηση πολλών εταιριών τόσο από την περιοχή της Ηπείρου όσο και γενικότερα στην Ελλάδα λόγω στροφής στις ΑΠΕ κάνουμε απολογισμό για την δράση της συνέλευσής μας κατά την πορεία των χρόνων λειτουργίας της και συζητάμε για το μέλλον της τώρα που οι ενεργειακοί σχεδιασμοί οδεύουν προς την πλήρη ακύρωση της εξόρυξης υδρογονανθράκων. Το Σάββατο 23/10/12021 στις 12:00 μ.μ. στην Αλιμούρα θα συνεχίσει η διαδικασία απολογισμού που ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο και θα συζητήσουμε ιδέες για το τι κάνουμε από εδώ και πέρα.

Η απολογιστική συνέλευση είναι ανοιχτή προς όλους και θεωρούμε σημαντική την συνεισφορά ατόμων που έχουν συμμετέχει με οποιοδήποτε τρόπο στην συνέλευση αυτά τα χρόνια.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License