Λευτεριά στον Μάριο Σεϊσίδη!

Ο σύντροφος M.Σεϊσίδης δικάζεται για την ληστεία της Εθνικής τράπεζας στην Σόλωνος τον Γενάρη του 2006 καθώς και για συμμετοχή σε έξι ακόμη ληστείες τραπεζών. Η εξέλιξη της ιστορίας από τότε σκιαγραφείται μέσα από πολύχρονες φυλακίσεις, διώξεις, στοχοποιήσεις, εξωφρενικές επικηρύξεις συντρόφων. Ένα ανελέητο κυνήγι του κράτους απέναντι σε όσους συντρόφους κατηγορήθηκαν για την συμμετοχή τους στην υπόθεση «των ληστών με τα μαύρα» όσο και απέναντι στο α/α χώρο. Ο Μ. Σεϊσίδης διέφευγε 11 χρόνια της σύλληψης του από τις διωκτικές αρχές σε μια επικίνδυνη διαδρομή περιφρούρησης της ελευθερίας του.
                                  Συνέλευση αλληλεγγύης στον Μ.Σεϊσίδη
Τετάρτη 1/3: Μοτοπορεία-προσυγκέντρωση-μικροφωνική, πλ.εξαρχείων 18.00
Συγκέντρωση Αλληλεγγύης: Παρ-3 Μαρτίου-Εφετείο(Λουκάρεως) 9:00(αίθουσα Δ100Α, 4ος οροφος)

Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης  δικάζεται  για την  ληστεία της Εθνικής τράπεζας στην Σόλωνος τον Γενάρη του 2006 καθώς και για συμμετοχή σε έξι ακόμη ληστείες τραπεζών. Η εξέλιξη της ιστορίας από τότε σκιαγραφείται μέσα από πολύχρονες φυλακίσεις, διώξεις, στοχοποιήσεις, εξωφρενικές επικηρύξεις συντρόφων. Ένα ανελέητο κυνήγι του κράτους απέναντι σε όσους συντρόφους κατηγορήθηκαν για την συμμετοχή τους στην υπόθεση «των ληστών με τα μαύρα» όσο και απέναντι στο α/α χώρο. Ο Μ. Σεϊσίδης διέφευγε 11 χρόνια της σύλληψης του από τις διωκτικές αρχές σε μια επικίνδυνη διαδρομή περιφρούρησης της ελευθερίας του.

Σε μια ύστατη προσπάθεια να ενοχοποιήσουν τον Μάριο, καθώς από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη συμμετοχής του συντρόφου στις κατηγορίες που του αποδίδονται, και έχοντας ήδη καταρρεύσει το δημοσιογραφικό κατασκεύασμα της ομάδας «των ληστών με τα μαύρα», τη σκυτάλη παίρνει η (αντί)τρομοκρατική υπηρεσία σε αγάστη συνεργασία με ειδικούς εφέτες ανακριτές, με  μοναδικό στοιχείο ένα υποτιθέμενο δείγμα DNA. Εμείς με όπλο την αλληλεγγύη, στεκόμαστε ανάχωμα σ'αυτές τις μεθοδεύσεις του κράτους και δεν θ'αφήσουμε τον σύντροφο μας έρμαιο στα αρπακτικά χέρια της καταστολής.

Τετάρτη 1/3: Μοτοπορεία-προσυγκέντρωση-μικροφωνική, πλ.εξαρχείων 18.00

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης: Παρ-3 Μαρτίου-Εφετείο(Λουκάρεως) 9:00(αίθουσα Δ100Α,4ος οροφος)

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License