Εισαγγελείς δήμιοι

Για ακόμα μια φορά οι θεσμικοί προστάτες του πλούτου και της κυριαρχίας πρωτοστατούν στην καταστολή. Αποφασίζουν και διατάσουν εκδικητικά και χωρίς στοιχεία την φυλάκιση ανθρώπων – την καταστολή  δομών αλληλεγγύης, ισότητας και κοινωνικής αντίστασης. Αποσκοπούν στο να συνεχίσουν να απολαμβάνουν αυτοί και οι συνεργάτες τους τα προνόμια τους. Αποσκοπούν στο να συνεχίσουν να διαιωνίζεται ο σκοταδισμός και η ανθρώπινη εκμετάλλευση. Θα μας βρουν μπροστά τους.

Αλληλεγγύη στην Ηριάννα Β.Λ  -   Αλληλεγγύη στις απειλούμενες με καταστολή καταλήψεις.

Εισαγγελείς δήμιοι

Αποτέλεσμα εικόνας για εισαγγελεις σκίτσα

Για ακόμα μια φορά οι θεσμικοί προστάτες του πλούτου και της κυριαρχίας πρωτοστατούν στην καταστολή. Αποφασίζουν και διατάσουν εκδικητικά και χωρίς στοιχεία την φυλάκιση ανθρώπων -  γιατί έτσι βολεύει η συγκυρία τους πολιτικούς συνεργάτες τους. Αποφασίζουν και διατάζουν το πέταμα στους δρόμους ή σε στρατόπεδα συγκέντρωσης εκατοντάδων κυνηγημένων από τον πόλεμο και την ανέχεια ανθρώπων, για να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά συμφέροντα των διεφθαρμένων συνοδοιπόρων τους. Αποφασίζουν και διατάσουν την εκκένωση κάθε αυτοοργανωμένου  ζωντανού χώρου  αλληλεγγύης, ισότητας και κοινωνικής αντίστασης, θέλοντας να επιβάλουν την συνέχεια του σκοταδισμού και της ανθρώπινης εκμετάλλευσης που τους επιτρέπει να υπάρχουν και να ζουν προνομιούχα εις βάρος του συνόλου της κοινωνίας. Εισαγγελείς δήμιοι, εκπαιδευμένοι να αποδίδουν ποινές και όχι δικαιοσύνη. Εισαγγελείς δήμιοι και κατά συρροή εγκληματίες κατά του ανθρωπισμού και της ανθρωπότητας, το ρολόι  της λευτεριάς χτυπάει πλέον αντίστροφα. Θα μας βρείτε μπροστά σας.

Αλληλεγγύη στην Ηριάννα Β.Λ  -   Αλληλεγγύη στις απειλούμενες με καταστολή καταλήψεις.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License