Στις 17 Ιούλη παίρνουμε την Ηριάννα και τον Περικλή πίσω

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών 6 χρόνια μετά απο κατασκευασμένη δίωξη, καταδίκασε την Ηριάννα σε 13 έτη κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Μαζί της καταδικάστηκε και φυλακίστηκε με τα ίδια ανύπαρκτα στοιχεία και στην ίδια ποινή ο Περικλής Β.. Και οι δύο στοχοποιήθηκαν και καταδικάστηκαν για τις προσωπικές και κοινωνικές τους σχέσεις. Η Ηριάννα για την επιλογή της να διατηρήσει την σχέση με το σύντροφο της, ο οποίος κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση ΣΠΦ και αθωώθηκε. Ο Περικλής για την συγκατοίκηση του με τον ίδιο άνθρωπο.Στις 17 Ιουλίου στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως) θα εκδικαστούν οι αιτήσεις αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή            *  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ *

 

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών έξι χρόνια μετά απο κατασκευασμένη δίωξη, καταδίκασε την Ηριάννα σε 13 έτη κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.Μαζί της καταδικάστηκε με τα ίδια ανύπαρκτα στοιχεία και στην ίδια ποινή ο Περικλής Β., ο οποίος επίσης φυλακίστηκε. Η Ηριάννα και ο Περικλής στοχοποιήθηκαν και καταδικάστηκαν για τις προσωπικές και κοινωνικές τους σχέσεις. Η Ηριάννα για την επιμονή και την επιλογή της να διατηρήσει την σχέση με το σύντροφο της, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση ΣΠΦ και αθωώθηκε. Ο Περικλής για την συγκατοίκηση του με τον ίδιο άνθρωπο .

 

Στις 17 Ιουλίου θα εκδικαστούν οι αιτήσεις αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή

 

Στις 17 Ιουλίου ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΙΣΩ

......................................

 

Επιστολή της Ηριάννας Β.Λ. που καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλακή ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης

Ο φαύλος κύκλος των ενόχων

Πριν από λίγες μέρες ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στο ληκτικό σημείο ενός τραγέλαφου, εκτυλισσόμενου επί της οδού Λουκάρεως.

Στην κωμικοτραγική αυτή διαδικασία όσα ειλικρινώς κατέθεσαν μάρτυρες και κατηγορούμενοι δεν ακούστηκαν ποτέ. Η απλή αναφορά ονομάτων αγαπημένων μου προσώπων -τα οποία ουδεμία σχέση είχαν με τη συγκεκριμένη δικογραφία, με εκτός νόμου πράξεις ή με οποιαδήποτε μορφή βίας- χρησιμοποιήθηκαν ως «επιχειρήματα» υπέρ της καταδικαστικής απόφασης που πάρθηκε σε βάρος μου.

Ενώ δικηγόρος και εξειδικευμένος γενετιστής πάσχιζαν να εξηγήσουν στην έδρα την ανυπόστατη φύση των κατηγοριών, εκείνη «συνδιαλεγόμενη» με όσους στάθηκαν απέναντί της έθετε εκτός τόπου και χρόνου (έως και κυριολεκτικά σουρεαλιστικές) ερωτήσεις και προφανώς αρνούνταν να κατανοήσει το κατηγορητήριο.

Το όλο παρανοϊκό κλίμα επιβεβαίωσε την αρχική εντύπωση που είχα για την επιχειρούμενη εμπλοκή μου στη συγκεκριμένη υπόθεση: τις τελευταίες εβδομάδες δεν δικαστήκαμε μόνο εγώ και ο συγκατηγορούμενός μου, αλλά μαζί με εμάς «δικάστηκε» για δεύτερη φορά και ο σύντροφός μου.

Τι και αν η αθωωτική απόφαση στο προ τριετίας δικαστήριό του θεωρείται από τον νόμο αμετάκλητη; Τα μετέωρα στοιχεία μιας υπόθεσηςπου έχει από καιρό λήξει μεταπηδούν από αυτή σε άλλες, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο ενόχων.

Αυτή τη στιγμή αναμένω τη μεταγωγή μου στις φυλακές Ελεώνα Θηβών, για να περάσω τις επόμενες, εξαντλητικές σε αριθμό, μέρες μου στα απομεινάρια του πανηγυριού των τρελών.

5-6-2017

Ηριάννα Β.Λ.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License