ΔΕΘ 2017: Ο θάνατος του εμποράκου

Στις 9 Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη θα μαζευτεί ο συρφετός του πολιτικού και οικονομικού εμπορίου. Θα μαζευτούν οι έμποροι της ελπίδας, οι έμποροι της κατανάλωσης,οι έμποροι της εκμετάλλευσης, της εξαπάτησης, της διαπλοκής, του ανίερου και με κάθε κόστος, κέρδους. Μέσα από τις αστυνομοκρατούμενες πύλες της  Δ.Έ  Θ θα μαζευτεί όλος ο παλιός γερασμένος κόσμος.  Να είμαστε από έξω. Να φέρουμε την φλογερή πνοή του νέου κόσμου που γεννιέται στο μυαλό και στις καρδιές μας και να επιταχύνουμε το αναπόφευκτο τέλος τους. 
ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ: 1\ 2\ 3|

ΔΕΘ 2017: Ο θάνατος του εμποράκου.
Αποτέλεσμα εικόνας για ARTE OBREIRA

Στις 9 Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη θα μαζευτεί ο συρφετός του πολιτικού και οικονομικού εμπορίου. Θα μαζευτούν οι έμποροι της ελπίδας, οι έμποροι της κατανάλωσης, οι έμποροι του πνεύματος  και της ύλης. Θα δώσουν το βρωμερό παρόν τους οι έμποροι της εκμετάλλευσης, της εξαπάτησης, της διαπλοκής, του ανίερου και με κάθε κόστος, κέρδους. Μέσα από τις αστυνομοκρατούμενες πύλες της  Διεθνούς Έκθεσης της  Θεσσαλονίκης θα μαζευτεί όλος ο παλιός γερασμένος κόσμος.  Να είμαστε από έξω. Να φέρουμε την φλογερή πνοή του νέου κόσμου που γεννιέται στο μυαλό και στις καρδιές μας και να επιταχύνουμε το αναπόφευκτο τέλος τους.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License