Έναρξη εφετείου για την 2η δίκη του ΕΑ!

Στις 2/10/2017 ξεκινάει το εφετείο της 2ης δίκης του ΕΑ. Η πρωτόδικη διαδικασία ολοκληρώθηκε με την καταδίκη α)του Ν.Μαζιώτη σε ισόβια κάθειρξη και 129 χρόνια για την συγκρότηση και διεύθυνση της οργάνωσης, για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, για απαλλοτριώσεις τραπεζών β)της Π. Ρούπα σε 11 χρόνια για πλημεληματικές πράξεις, καθώς για τα κακουργήματα δικάζεται ξεχωριστά γ) του Α.Σταμπούλου σε 13 χρόνιια κάθειρξη για ένταξη και συμμετοχή στον Ε.Α και για πλαστογραφία, και δ) του Γ. Πετρακάκου σε 36 χρόνια κάθειρξη για ένταξη και συμμετοχή στον ΕΑ και απαλλοτριώσεις τραπεζών σε Ακράτα, Κλειτορία και Μέθανα.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: 2/10, Δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, 9:00 |1,2

Στις 2/10/2017 ξεκινάει το εφετείο της 2ης δίκης του ΕΑ για τα μέλη του, Ν.Μαζιώτη και Π.Ρούπα, τον αναρχικό Α.Σταμπούλο και τον αγωνιστή Γ.Πετρακάκο. Η πρωτόδικη διαδικασία ολοκληρώθηκε με την καταδίκη α)του Ν.Μαζιώτη σε ισόβια κάθειρξη και 129 χρόνια για την συγκρότηση και διεύθυνση της οργάνωσης, για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, για απαλλοτριώσεις τραπεζών β)της Π. Ρούπα σε 11 χρόνια για πλημεληματικές πράξεις, καθώς για τα κακουργήματα δικάζεται ξεχωριστά γ) του Α.Σταμπούλου σε 13 χρόνιια κάθειρξη για ένταξη και συμμετοχή στον Ε.Α και για πλαστογραφία, και δ) του Γ. Πετρακάκου σε 36 χρόνια κάθειρξη για ένταξη και συμμετοχή στον ΕΑ και απαλλοτριώσεις τραπεζών σε Ακράτα, Κλειτορία και Μέθανα.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: 2/10, Δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, 9:00 |1,2

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License